mandag 3. februar 2020

Våtromstapet kjøkken

På den måten kan vi garantere den kvaliteten din bolig fortjener. Våtromstapet er kjent for å være en rimelig alternativ til fliser. Det finnes et bra utvalg med våtromstapeter - striper, marmormønster, elegante blomster eller tapet som ser ut som fliser er noen av alternativene.


Våtromstapet kjøkken

Fra Sverige kommer for eksempel Eternowall, verdens første våtromstapet med membran og tapet i ett. Skal du fornye kjøkkenet? En rull tapet koster ikker enn noen hundrelapper. Vi gir deg tips og inspirasjon til tre tapeter som kan brukes som kjøkkentap. Et annet alternativ er å velge våtromstapet som gjør at du ikke er avhengig av å beskytte tapetet, da disse tapetene er beregnet på fuktigere miljøer.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken , stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. I kolleksjonen Aqua fra Borge, finner du trendy tapeteter til badet, med tidsriktige design, som betonglook, hexagonmønster, drivved og marokkanskinspirerte flisedesign. Hvis denne type tapet henges opp på riktig måte kan den henges opp i bad og våtrom uten at man trenger å bekymre seg for fukt og råte. Ulempen med våtromstapet er begrenset utvalg og ofte litt kjedelig design.


Hos MAXBO finner du et utvalg av våtromstapet som beskytter veggene mot fukt. Kjøp på nett eller i butikk. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Ceramics er en 3D-strukturert tapet som gir designet en realistisk finish.


Denne tapeten har et tykt og fleksibelt materiale som gjør at den skjuler fuger og andre små skader under. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Ingvar Bråthen selger våtromstapet for Borge, og kjenner produktet godt. Tapeten har god holdbarhet. Våromstapet har en hardere, tett overflate, som gjør at det er egnet på våtrom.


Våtromstapet kjøkken

Ikke bare på badet, men også på kjøkken og vaskerom. Det er et vinylprodukt, og er enkelt å holde rent. Aqua serien er en stilig våtromstapet som har mønster inspirert fra betong, krystaller og Marrakech.


Den kan fint brukes på andre rom også, men tåler fukt og er godkjent til kjøkken og bad. Stilig og enkelt til å fornye kjøkkenbenken eller badet. I sprutsonen kan du bruke all slags tapet under dersom du har glass over, du kan også lakke med en matt lakk over fibertapet, sier Birgit Torkildsby, produktansvarlig i tapetleverandøren Borge.


Våtromstapet kjøkken

Aller enklest og rimeligst er kanskje likevel våtromsmaling rett på veggen. Stuen er hjemmets største oppholdsrom, ett bruksrom, og bør derfor være ett godt sted å være. Her kan du velge og vrake i flotte tapetdesign til stue.


MAXBO STORMARKED SORTIMENT Denne tapeten er en del av MAXBO Stormarked sortiment. Vi er autorisert forhandler av de helt fantastiske malingen fra Farrow and Ball og Zoffany. Dette er miljøvennelig interiørmaling som skiller seg ut ved et meget høyt innhold av fargepigmenter. Vakre matte, nesten kalkaktige overflater eller mer glossy møbelmaling.


Valget er ditt enten du skal male soverom, male kjøkken eller male stue. Tre-fire tynne strøk med vanntynnet panellakk gjør overflaten rustet mot vann og søl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg