mandag 3. februar 2020

Teppe ute

Terrasser, hage, butikk, messer. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Vi elsker tepper, både ute og inne! Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Handle trygt på jotex. Tenk på fargen på terrassen og utfordre deg selv på å kjøpe et teppe som skiller seg ut fra terrassefargen og markerer uterommet på en helt annen måte.


Teppet er maskinvevd. Bestill teppene dine på nett hos oss. Gratis frakt (kr i frakt på ordre under 5kr).

Hos Ruugs lager vi teppet ditt etter dine mål. Disse teppene passer like godt i stuen som på terrassen. Ta med den koselige følelsen fra stuen utendørs med et inne- og uteteppe.


Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine.


Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Kjøp tepper med valgfrie mål.


Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Vi tilpasser teppene og syr kanter slik at teppene passer perfekt på terrassen. Utetepper kan brukes både ute og inne.


Vi erfarer at nordmenn bruker mer penger på uterommet.

Vi velger stadig dyrere møbler og vil gjerne ha det like fint ute som inne. Et skikkelig uteteppe vil løfte uterommet til nye høyder, sier Bjørn Musum. Husk at teppet kan krympe ca. Legg derfor til noen centimeter.


La deretter teppet ligge på stedet i ca. Da er det lurt å gå for et teppe med perforert bakside. Det er også svært viktig at teppet kan slippe vannet igjennom.


Hos MAXBO finner du praktiske og selvklebende tepper som er utrolig lett å legge. Kantes med tråd eller plastikk bånd. Vi skreddersyr teppe på akkurat de målene du ønsker.


Vi har flere farger og kvaliteter. Selges i bredder på 2og 4cm. Tilskjæring til ønsket bredde er gratis. Vakkert utseende, slitesterkt, enkelt renhold.


Svært praktisk til balkong, terrasser, messer, inngangspartier, hage og butikk. Kan ligge ute hele året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg