mandag 3. februar 2020

Tapet entre

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Et tapet som tåler en barnesko eller ransel som kommer susende, skitne hender, jakker og vesker, smiler hun. Og visst finnes mange slike. Borge, Fantasi Interiør, Storeys, Green Apple, INTAG Selv om gangen er det rommet i huset som må tåle mest tungtrafikk per kvadratmeter, kan du fint kle veggene med tapet. Sørg bare for å velge en type som tåler en trøkk. Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene.


Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Så hvis du generelt er. Hallais:) … Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig.

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Et klassisk (og ikke mindst oplagt) valg af tapet til entréen er stribet tapet. De mange gentagelser skaber en følelse af balance og harmoni.


Du kan vælge at tapetsere en enkelt væg, der kan være mere afdæmpende og elegant, eller du kan gå all-in, og tapetsere samtlige vægge (og endda også loftet), for at kreere et mere omfavnende og dominerende look. De har pyntet opp skapdørene i gangen med en fin tapet. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.


FOTO: Jorunn Tharaldsen. UTNYTT HØYDEN: Du trenger ikke bare oppbevare ting langs gulvet. Heng hyller i høyden og utnytt all plassen du har til rådighet. Vi liker disse trekassene som er malt svarte og hengt oppover veggen.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Del gjerne rommet opp og mal noen av veggene med rosa farge og en vegg med tapeten. Dette gir rommet soner som du kan innrede med leker eller bøker. De fleste vet når de har funnet den rette tapeten , for da ser man ikke annet, smiler Sørensen.

Det som er viktig er å besøke en faghandel som kan tapet , da vil du kunne få råd og tips som gjør at den tapeten du velger er egnet for ditt bruk. Nyt tapet i din entré? Få inspiration med fantastiske tapeter, der får din entre til at se flot og indbydende ud. Skal det være klassisk eller moderne?


Fargerik blomster tapet. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene.


Her blir det fargefest til frokost! Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Tapet er ikke bare vakker veggdekor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg