mandag 3. februar 2020

Stige til håndklær

Stort utvalg av stabile stiger og stillas hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Ba kjøkken, soverom etc. Her kan man henge alt fra håndklær og klær til smykker og vesker. Høyden varierer og er fra ca. Kan bestilles i mål etter ønske både bredde og høyde).

Badet er ikke helt ferdig ennå, men er på god vei. Det som mangler nå, er en fin badematte og tannbørsteholder. Sikkert noe mer også, men det er slike ting vi finner etter hvert.


Fikk i hvert fall min etterlengtede stige i dag, som vi skal ha håndklær på. Den fant jeg hos Ellos. Uansett om du trenger en ny pedalbøtte, et flott dusjforheng eller myke håndklær i en fin farge, så finner du det hos oss. De fleste av våre håndklær er sertifisert med ØKO-TEX Standard 100-merket, som er verdens ledende helsemerking for tekstiler. Håndklær i flott farger er en enkel måte å gi badet en mini makeover.


I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam- håndklær. Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. På bloggen vår kan du lese hvordan du holder håndklær myke og rene.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Muubs håndklestativ er en dekorativ stige , laget av resirkulert teak.


Bruk stigen til å henge håndklær på badet, eller å henge opp klærne på soverommet. Har du valgt den romantiske eller nostalgiske stilen, kan en stige gjøre lignende nytte. Bruk døra Døra kan med fordel brukes som oppbevaringsplass om badet er lite.


Flott stige i hvitmalt bambus til å henge klær eller håndklær på.

Knagger, kroker, stiger, håndklestenger, håndkleringer og frittstående håndklestativ. Vi har det meste du trenger for å henge opp håndklærne dine. En håndkle- stige tar opp lite plass, men det har fortsatt plass til mange håndklær. Så håndklær av hele familien er alltid til stede.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Håndklær henger på stangen, som brukes, og deretter re-hang på stangen for å tørke. Det er viktig at et håndkle bar være fast forankret til en vegg. Ikke bare håndklær får mye tyngre når det er vått, men folk har også en tendens til å bruke håndkle barer som håndtakene når på badet. Vi har stort utvalg håndklehengere, som inkluderer håndklehengere som også fungerer som hylle, et med sugekoppfeste og flere av den vanlige typen med stenger.


Stige modul toppstige meter. Da kan det være kjekt med noen ekstra meter i form av en stige eller gardintrapp! Vi hjelper deg med å lykkes med alle små og store prosjekter rundt i hjemmet og ute i hagen. En stige kommer godt med når du for eksempel skal male både inne og ute, trimme tretoppene i hagen eller når du skal ta fatt på vindusvasken. Hvis du har gulvplass til det, kan du jo henge håndklærne opp på en stol eller stige ? Men en gammel stige kan også bli en fin hylle hvis du henger noen trådkurver på stegene.


Du kan kombinere ved å la de to øverste stegene være til kurver og resten til å henge håndklær på. Lykke til med store og små gjør-det-selv-prosjekter! Med en stabil plattform eller stige å stå på gjør du jobben mye tryggere og reduserer risikoen for å falle og skade deg. Teleskopstigene finnes i ulike lengder, og tar liten plass når de lagres.


Også gardintrappene og trappestigene finnes i ulike størrelser med forskjellig antall trinn. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. Mange moderne boliger og leiligheter har svært liten plass i sine ba etterlot ekstra håndklær rykket ned til lintøyskap.


En attraktiv løsning på dette problemet er håndkleet stigen. Denne enkle designelement er en dekorativ stige som du lener deg mot veggen på badet, som gir trinnene å henge overs håndklær på. Rommer opp til håndklær , men passer like godt som en stumtjener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg