mandag 3. februar 2020

Takmaling våtrom

På utkikk etter takmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. JOTAPROFF Våtrom er en slitesterk og sopphindrende maling for våtrom. I disse filmene lærer du hvordan du går frem når du skal male våtrom. LADY Aqua våtromsmaling inngår i Jotuns godkjente våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg vakre silkematte våtromsvegger.


Se begge filmene for en fullstendig instruksjon. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Hei alle Tak, dør, vindu, foringer, lister og gerikter på badet skal males. Her kan du bruke limet som grunning. La grunningen tørke i minst timer.


Rundt rørgjennomføringer skal det deretter fylles med Casco AquaSeal i v-fugen. Dette er en slags strie som er glatt. Kutt opp lengdene på forhånd.


Halvblanke og blanke malinger er anbefalt i bad og våtromMaling i våtrom bør være tilpasset våtrom. En god våtromsmaling vil typisk være tilsatt mugghindrende midler og ha tettere porer enn annen maling. Jotaproff og Lady våtrom er så og si samme produktet. Så den får de av oss ikke tak i som privatpersoner. Og du har rett i at underlaget må være i henhold til Jotuns Våtromsystem for å tåle direkte vannsprut.


Men nå spurte han jo om taket. Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom , og passer fint til et slikt formål. De bør i så fall legge på en duk i tillegg til å male. Det står bruksanvisning på dette på produktet, sier Erik Bryng ved teknisk service i Jotun til Ifi. Kjøp takmaling hos Obs Bygg.


Vi har merkevarene til lave priser. Takmaling Harmoni hvit 7l 28- per stk Kjøp. Les tester og omtaler før du kjøper. Veggmaling Lady hvit liter 84- per spa Kjøp.


Specs: Våtromsmaling, Innendørs, 9L,. Interiørmaling til f. Flutex Vegg- og takmaling Se produkt. Beskrivelse: Helmatt takmaling , som gir et pent, mettet og refleksfritt utseende. Flott og ensartet fra alle vinkler. Anvendelse: Brukes innendørs på tak av f. Spesielt anvendelig i rom med kritisk lysinnfall.


Fuktbestandig Våtrom og våtsoner i bad og vaskerom. Det er fare for umiddelbare lekkasjer i veggene dersom rørgjennomføringene til dusj- eller badebatteriet ikke er tett. I følge soussjef i Gjensidige, Oddvar Stensrø skyldes de fleste lekkasjer i våtrom at membranen er utett, gjerne i forbindelse med rørgjennomføringer. I våtrom skilles det mellom tørre og våte soner. Mange tenker at det kun er området bak dusjen som er våt, men det er faktisk mye mer av rommet som skal defineres som våtsone.


Alle områder som blir utsatt for vannsprut faller innunder definisjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg