mandag 3. februar 2020

Små leiligheter smarte løsninger

Spar opp til og bestill nå! Ferieleiligheter over hele verden. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Leiligheter i Oslo med opptil rabatt på Agoda.

Finn laveste nettpris her. Spør deg selv om hva du bruker i hverdagen. Mange glemmer ofte at de trenger stikkontakter til både mobil og pc-lader, lys, nattlampe, en ekstra oljeovn, eller lignende. Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av.


I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.


Smarte møbler for barn. Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn.

Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Da er det også lettere å få løsninger som passer perfekt i størrelse. Har du plass til å trekke sengen litt frem fra veggen, kan du for eksempel sette opp en plate bak hodegavlen og henge opp en garderobestang til klær, tipser Ellefsen.


I små boliger er det også lurt å tenke på fargebruk og belysning. Når du skal innrede en liten leilighet, er du nødt til å være kreativ, og du er ofte avhengig av smarte løsninger. Interiørarkitekt Ida Lundqvist valgt å sløyfe soverommet, og lagde heller en sone med integrert seng, walk-through-closet og bad.


Jeg savner nok studiehybelen min mer enn jeg er klar over, for disse small-Space-Living tendensene har noe ved seg som virkelig fenger meg! Som arkitekt representerer små areal ekstra mange utfordringer, - noe som er veldig gøy, og som kan by på mange flotte løsninger ! Det finnes så mange smarte løsninger for små leiligheter , bare se her! Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Et lite kjøkken kan være både fint og smart.

Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. I små leiligheter er hver eneste kvadratmeter like dyrebar. Men med smarte løsninger kan man leve godt på liten plass. I Bulthaup-kjøkkenet bgjøres den ellers ubrukelige veggen bak kjøkkenbenken om til smart oppbevaringsplass, med funksjonelle veggbokser til alt fra kniver og skjærefjøl til krydder og oljer. Eskalerende boligpriser i byen fører til trangere tider, bokstavelig talt.


Bli med hjem til de som bor smått, men smart. Utnytt den plassen du har. Bruk hver tomme under, over, inne i, bak, i ett hjørne, mellom. Pleym påpeker at det i alle små hybler finnes mange skjulte plasser man ikke tenker over. På baderommet nner du WC, servant, dusj og opplegg til vaskemaskin.


Boden i byggets underetasje gir dere godt med ekstra lagringsplass. Med gjennomtenkte og smarte løsninger er 3-roms leilighetene i Myrenskvartalet lettstelte og praktiske, og passer like godt for single som for par og små familier. Ti tips til gode løsninger på liten plass. Alle ting bør ha et hjem.


Det er mye enklere å holde orden hvis alt har sin faste plass. Tenk kreative løsninger. Kanskje kan et speil bygges ut for å få plass til et skap bak, eller en kiste kan brukes som bord for å utnytte plassen til oppbevaring.


I forbindelse med denne artikkelen om at Oslo bystyre ønsker å senke minimumsstørrelsen på leiligheter i sentrum av Oslo fra til kvadratmeter, ville vi finne ut om små leiligheter kan være gode leiligheter. Vi fant frem til Graham Hills minileilighet i Soho i New York. Konseptet med småhus og minihytter er også populært her til lands, men på en annen måte. De smarte løsningene overføres gjerne til leiligheter i byene. Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen.


Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass. Med gode oppbevaringsløsninger og smarte møbler får du et ryddig og funksjonelt hjem. Med smarte løsninger har Nina Tolstrup fått alt hun trenger på liten plass. Sjekk de smarte løsningene i mini-leiligheten.


Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Spesielt ikke i små entreer og i gamle hus og leiligheter med trange rom i merkelige fasonger. LES OGSÅ Lur løsning til vanskelig kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg