mandag 3. februar 2020

Øyen total entreprenør as

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! AS Konkursbo fra Frogner Oslo, Oslo. AS fra Frogner Oslo, Oslo. Bygg- og anleggsvirksomhet. Gang og sykkelsti Østebø - Frydendal.


Vår formann Jan Petter Røseth har tett samarbeid med Hausjå as som er totalentreprenør på prosjektet. Vi er totalentreprenør og våre tjenester omfatter nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vår bedrift har vokst seg større og større og i dag teller vi faste ansatte. Flere har fulgt oss i mange år, noen har startet som lærlinger og tatt sitt fagbrev her og blitt værende. Anlegg Øst Entreprenør AS har base på Lillehammer og driver entreprenørvirksomhet innen mange ulike områder på Østlandet og i Gudbrandsdalen.


Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Ved bruk av våre egne lokale erfarne snekkere og ikke minst lokale underleverandører, vet vi med sikkerhet at produktet vi leverer består av kvalitet i alle ledd.


Som totalentreprenør påtar vi oss koordineringsansvar fra A-Å. Leter du etter Total near your location? Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.


Arkoconsult er en Totalentreprenør i Bergen hvor du som kunde har tilgjengelig masse kompetanse og mye erfaring innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Vi er lommekjent i Hordaland og godt kjent i Norge. Formålet er å sikre en totalentreprenør med etablert prosjektorganisasjon som er proporsjonel til prosjektet. Viser til mottatt klage på utlysning av anskaffelse av totalentreprise for Øverhagen Bo, helse og velferdssenter. Arkitekt Tanja Lie opplyser at livskvalitet og godt miljø har stått sentralt i utformingen.


Vi opptrer gjerne som totalentreprenør , det sikrer deg som kunde at kvalitet, pris og framdrift blir som avtalt. Våre oppdragsgivere er offentlige tiltakshaver, profesjonelle eiendomsutviklere og privatpersoner. Gjør de riktige valgene når du skal bygge hus. Se det store utvalget av moderne hus, funkishus og tradisjonelle hus i Nordbohus huskatalog her! Brønnøysund i påskeuken.


Ringmur, plate på mark, plasstøpt betongkonstruksjoner. Selv om det er påske og veldig kort uke, så ble åpnet konkurs i flere firmaer. Dette handler ikke om seriøsitet, men at det ikke er noen lokal totalentreprenør med en etablert prosjektorganisasjon for prosjekter av denne størrelsen, skriver Øyen. Teknisk sjef Dag Øyen kan heller ikke se at verken Røros kommune eller Abakus AS undergraver seriøsiteten hos arbeidstakere i regionen. November er det klart for nytt FAU møte for Eigerøy Skole.


Firmaet eies av de ansatte. Velkommen til Lille Tøyen Hageby. For de som enda ikke har meldt seg på nyhetsbrev (nederst å denne siden), kan dere lese det her.


Vi har erfarne medarbeidere og kan tilby et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg