mandag 3. februar 2020

Persienner innendørs

Kjøp online og spar penger. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre.

Installer innvendig solskjerming for å styre dem med en fjernkontroll, eller til og med en solsensor for å automatisere bevegelsen. Skap din egen atmosfære med. Se våre praktiske persienner i tre og aluminium. Hos UNIG finner du persienner i bl.


Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil!

Aluminiumspersienner reflekterer effektivt solstrålene som ellers ville ha ha gjort rommet for varmt. På kjøligere dager kan man enkelt dra opp persiennene og la solen slippe inn. Våre persienner leveres på mål og skreddersys etter ditt valg. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner , rullegardiner med mer.


Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg. Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind.


De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt.


Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Den nye akustiske standarden for innendørs persienner.


Fjernkontrollene som håndterer én applikasjon eller en gruppe med io-applikasjoner. Persiennene lages av metall og finnes i mange varianter.

Vi leverer skreddersydd innvendig solskjerming til ditt hjem. Rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner og innvendige persienner. Jeg fikk også priset en løsning hvor innvendige persienner lå skjult inne i en aluminiumsnisje montert flush med vindusforingen. Om jeg husker rett kostet bare nisjen ca.


Har kjøpt persienner til alle vinduer både hjemme og på hytta. I tillegg kommer masse mikkmakk for snekker og maler. Supert for å redusere soloppvarmingen inne og for å unngå blending fra sola når en f. Og fint for å unngå innsyn på mørke kvelder. En aluminiumspersienne er laget av kvalitetsmateriale som tåler fukt, og har lang levetid.


Det finnes også mange andre varianter av innendørs solskjerming, du har selvsagt gardiner, rullegardiner, etc. Facette er en type tekstilpersienne som du kan justere innsyn og lys på en spesiell måte. Duette er en annen type, som likner på plisségardinene, men med bikakeform.


Disse fås også i mange farger og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg