mandag 3. februar 2020

Vifte til kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sjekk ut Kjøkkenventilator Uten Motor. Kjøpe ny kjøkkenvifte? Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser.


Finn din ventilator her! En ventilator fjerner både damp, matos og lukt fra kjøkkenet ditt.

I tillegg til å holde luften på kjøkkenet ren, gir den ekstra belysning over platetoppen. Hos oss kan du velge mellom kjøkkenvifte med avtrekk eller kjøkkenventilator med vaskbart kullfilter. Kort sagt, et kjøkken som ikke skal likne et kjøkken. Men en fritthengende vifte ga likevel rommet en tydelig kjøkkenkarakter.


Da beboerne skulle renovere taket, kom de på at de kunne bygge en hvit kasse rundt viften. Den er fortsatt markant i rommet, men har ikke lenger det karakteristiske utseendet til en kjøkkenvifte. Til gjengjeld krever en kjøkkenvifte med utsugning at du lager en utsugningskanal til ventil.


Dette er ikke nødvendig til kjøkkenvifter med kullfilter, da de renser luften og sender den tilbake i rommet, i stedet for å suge den ut.

En vifte setter luften i bevegelse og vil bedre ditt inneklima. Vifter gjør hverdagen bedre, særlig på sommeren når det er varmt. I dag er det lovpålagt å ta hensyn til dette i nye bygninger når det kommer til utsugingskapasitet og størrelsen på ventilatoråpningen. Man bør imidlertid være oppmerksom på at man må kjøpe et kullfilter separat dersom man skal bruke kjøkkenviften til å resirkulere den eksisterende luften på kjøkkenet. Modell til større kjøkken.


Scandomestic EMV 6egner seg godt til en enebolig eller en større leilighet da modellen er ideell til et større kjøkken. Vi tilbyr et bredt utvalg av avtrekksvifter til bruk i boliger. Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken , loft, våtrom og toaletter. Med avtrekksvifter fra Flexit har du mange reguleringsmuligheter for optimal drift og komfort. Effektive, stillegående og fleksible vifter til konkurransedyktige priser.


En høy andel av branner i bolighus starter på kjøkkenet , gjerne som en følge av at folk glemmer å skru av komfyren eller etterlater en kjele som koker tørr. Fett i ventilatoren bidrar ofte til at slike branner sprer seg raskere over til innredning og ventilasjonskanaler rundt om i huset. Innebygd kjøkkenvifte, fritthengende kjøkkenvifte, kjøkkenvifte uten avtrekk – finn den som passer best i ditt hjem. Til kassen × Aktiv handlevogn Ordrebøker Handlevogn Klikk her for å se alle.


Gorenje WHC623E16X kan også brukes avtrekk, hvis det er en avtrekkskanal på kjøkkenet. Et annet viktig moment å ta med i betraktningen når du velger vifte , er støynivået. Ettersom kjøkkenhetter med egen vifte kan skape en del støy, er det viktig å velge en støysvak type.


Man bør bare benytte hetter som har dokumenterte støydata, maksimalt dB(A) ved normal luftmengde.

Hva du foretrekker, er opp til kjøkkenet ditt og hva som passer best. Om du har mulighet til å koble ventilatoren til sentralutsuging, vil det være fornuftig å gjøre dette, mens du kan gå for en ventilator med ekstern motor om du har plass til motoren på loftet eller taket. Det er helt opp til deg. Og økonomien din, selvfølgelig. Resirkulasjonsventilatoren krever ikke uttrekk, og er derfor vesentlig enklere å montere.


Den har til gjengjeld et kullfilter som typisk må skiftes 2-ganger årlig. Du er nå innlogget, men du må aktivere brukeren din med aktiveringslinken som vi sendte til deg før du får publisere tråden. Røret som skal transportere matosen ut fra kjøkkenet har nemlig stor innflytelse på hvor mye den mindre støyende kjøkkenviften kommer til å bråke.


Denne eposten utløper om minutter. Luft bråker nemlig når det beveger på seg. Derfor er det viktig at røret til den mindre støyende kjøkkenviften blir ført så direkte som mulig ut til motoren og uten for mange bøyer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg