torsdag 13. februar 2020

Vindu persienner

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Stort utvalg på gardiner hos Ellos.

God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys, varme. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. Lyssand persienner har en diskré utforming, og passer til alle våre vinduer og dører. Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre.


Montering av persienner. Du kan også velge å henge persiennen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er.

Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg. Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor.


Fleksibelt og praktisk. På vinteren eller ved overskyet vær kan solskjermingen heves. Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Finn vindu persienner nå på Kensaq. Hos UNIG finner du persienner i bl.


Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! VELUX persienne gir deg full kontroll over lyset. Lamellene har ingen hull og kan vinkles som du ønsker, selv når vinduet er åpent.


Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt.

Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger.


Aluminiumspersienne med mm lamellbredde, automatisk trådlås og justeringsstang. Feste, trådholder, skruer og plugger følger med. Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av måltilpasset solskjerming. Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv.


Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske. Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet. Se alle modeller her!


Innvendige persienner benyttes ofte for å stoppe innsyn eller for lysblending. Trenger du innvendig solskjerming? Energieffektiviteten i et vindu kalles U-verdi, som beskriver hvor mye varmeenergi som lekker gjennom produktet. Se vårt utvalg og bestill i dag! Jo lavere U-verdi, jo bedre energiegenskaper har vinduet.


Korrekt U-verdi får man kun ved å måle over hele produktet, og ikke bare på glassoverflaten. I NorDan fokuserer vi på å lage så tette vinduer som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg