torsdag 27. februar 2020

Spikerslag kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Enten du begynner å lengte etter et mer profesjonelt kjøkken , eller du bare ønsker å begynne å bruke kjøkkenet til flere aktiviteter, ønsker vi at METOFD skal kunne hjelpe deg med det. Det er ingenting som tilsier at SEKTION er hugget i stein nå, sier Klas-Ola. Folks meninger om hva et drømmekjøkken skal gjøre, utvikler seg stadig.


Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv.

Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


HØYDER OG SPIKERSLAG Spikerslag er det vanlig å legge inn i veggene.

Disse gjør festingen av spesielt overskap sikker. Nedenfor viser illustrasjonen høyder på innredningen og i hvilke høyder spikerslagene bør være for å treffe tverrlistene bak ryggen i skapene og gi godt feste. Har de montert spikerslag cm. Da bør det skurre litt for dem.


Jeg får ta et lite forbehold om at det er en stund siden jeg leste IKEAs monteringsguide for kjøkken , så arrester meg gjerne om jeg tar feil. Ingen av delene er riktig. Med spikerslag mener vi deler i en bindingsverkskonstruksjon som skal gi spikerfeste for kledning, panel, kjøkkenskap, hyller osv. Du velger en dato for montering i Elkjøp-butikken, men vi anbefaler et par dagers mellomrom mellom levering og montering, slik at du har nok tid til å demontere ditt gamle kjøkken.


Husk også på å beskytte gulvet, og sørg for at de nye kjøkkenelementene er plassert i nærheten av kjøkkenet , men ikke akkurat der kjøkkenet skal monteres. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design.


Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.


Da de kom til kjøkkenet , valgte de å besøke Gjør Det Selv HTH for å finne sitt eget gjør-det-selv-drømmekjøkken. De to foretaksomme menneskene ble inspirert til sitt nye kjøkken på nett, og ved å finne gode idéer når de besøkte andre hjem med lekre kjøkken. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.

Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Finn lokal forhandler her!


Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.


Festes i spikerslag med forsenkede skruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg