mandag 3. februar 2020

Tåkedis maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Produkttype: Textures.

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Dette er en kjølig gråtone som tidvis vil kunne oppfattes som litt blålig i tonen. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene. Joda, det er jo noen fordyrende faktorer som spiller inn som nevnes ovenfor, man da må jo dette spesifiseres for kunden helst på forhånd men i hvert fall underveis. Vi skal prøve med akryl fra Smartpanel i samme farge som panelplatene i hjørnene.


Hvis det ikke blir bra kjøper vi fleksilister i tåkedis fra Smartpanel. Kan det være en løsning for dere også? Utfra NCS koden til Smartpanel så er det vel samme farge på panelet deres i Tåkedis som fargen til jotun med samme navn.

Vi dro på forskjellige malingsbutikker og så på farger til hus. Snakket med mange og kom fram til at vi begge likte Tåkedis. Så vi kjøpte fargeprøve spann og malte på ei planke, som vi prøvde på forskjellige steder rundt huset og til forskjellig tid på døgnet.


Dette brukte vi et par dager på og vi likte fargen utrolig godt. Om du vil ha en helt ren gråfarge så kan du f. Dette er helt nøytrale gråfarger som verken brekker mot grønn eller blå. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. I enkelte belysninger kan disse nesten få et blålilla preg over seg.


Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Man ser tydelig forskjell på det jeg har malt og fargen som er der fra før. Men, det er ikke helt samme farge. Vannbasert akrylfugemasse i fargen Tåkedis til fuging og tetning i hjørner mellom Smartpanel veggplater, rundt dører og vinduer, ved fotlister og mm.


Finnes i flere forskjellige farger for å matche Smartpanel veggplater. Jotuns vakreste veggmaling noensinne!

Sobert, elegant og sanselig. Med LADY Pure Color får veggen får et mykt og vakkert utseende, og bidrar til en etterlengtet. Farga vi har gått for heter tåkedis. Når vi skulle kjøpe inn maling til helga hadde Byggern på Rognan kun fem spann med rett base til denne farga.


Mal oppstrøksprøver FØR du kjøper inn maling. Da unngår du overraskelser når fargen kommer opp på veggen, anbefaler Mari Andersen Rosenberg hos Ifi. Mal gjerne en stor plate du kan flytte rundt på, så ser du hvordan fargen endrer seg på ulike steder i rommet, råder hun.


Trenger boligen en liten oppfriskning? Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Hent fargeprøver hos en fargeforhandler. Detaljfargene påvirker fasadefargen.


Hvordan fasadefargen oppleves, styres også i stor grad av hvilke farger du velger på vindus- og dørkarmer, vindskier, terrasse etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg