mandag 3. februar 2020

Whiteboard glass

Flere farger og størrelser. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Se vårt store utvalg og andre kontorprodukter online på Altistore.

Vi har et bredt utvalg av kvalitets kontormøbler til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering. Med sitt minimalistiske design og med de velkjente whiteboard egenskapene intakt, vekker virkelig denne typen tavle oppsikt i et rom. Hva kjennetegner whiteboard i glass ? Skrivetavlen har en glassflate som er magnetisk, det er en diskre metallplate som er festet på tavlens bakside.


Skrivetavlen er produsert i herdet mm floatglass med frostede kanter. Finnes i optisk hvit, lysegrønt, turkis og lyseblått.

Whiteboard i glass MagVision finnes i flere størrelser og farger. Bestill Online i dag og få rask levering. Les under for litt mer informasjon om noen av våre typer tavler. For de som ønsker en whiteboard i moderne design, finnes det skrivetavler i glass.


Våre glasstavler kommer med en magnetisk bakside noe som gjør at tavlen kan også brukes som en anslagstavle med magneter. En whiteboard i glass er en enkel og fin innredningsdetalj og hos oss finner du dem i flere størrelser samt farger. Oppslagstavler og whiteboard. Her finnes også alt utstyret du trenger for å gjøre tavlen komplett. Glassboards by Clarus: The leading manufacturer of innovative glass dry erase boards.


Our glass whiteboards never stain and can be totally customized. En naturlig del av kontoret, klasserommet eller møterommet. Magnetisk whiteboard med aluminiumsramme. Hylle til tusjer, kan flyttes sideveis. Hos Altistore har vi et stort utvalg av profesjonelle whiteboard tavler til din virksomhet.


Velg mellom vegghengte modeller og whiteboard tavler påhjulstativ. Tavlene er lette å bruke, lette å rengjøre og tar nesten ikke noe plass! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn whiteboard glass nå på Kensaq.


Elegant og eksklusiv whiteboardtavle med magnetisk plate i 4mm herdet og temperert glass. Meget god å skrive på og enkel å rengjøre igjen pga den glatte overflaten. Pennehylle i metall og veggfester følger med.


Til denne type tavler anbefales større eller sterkere magneter for at de skal sitte godt. Vegghengt whiteboard -tavle i hvitt glass. Ta kontakt for mer informasjon rundt dette. Prisen er pr stk, eks mva. Skriv menyer på glass eller lag koslige beskjeder på speilet hjemme.


Skribleriene er enkle å fjerne. Mood er en magnetbærende, minimalistisk og stilig skrivetavle i glass , som er tilgjengelig i 24. En whiteboard er et naturlig innslag i klasserommet, på kontoret og på møterommet. Hard og slitesterk skriveoverflate gir tydelig skrift og lang levetid. Med tavlen kan du og medarbeiderne dine presentere ideene deres uten begrensninger og gi kreativiteten fritt spillerom.


Med Witre Manutans store utvalg av whiteboardtavler finner du rett produkt som dekker dine behov. Der findes flere forskellige materialer til whiteboards , heriblandt melamin, aluminium, porcelæn og glas. På denne side finder du et stort udvalg af whiteboards i glas.


Bredt sortiment - Fri frakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg