mandag 24. februar 2020

Stilige bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Baderomsmøbler til alle størrelser bad.


Moderne eller klassiske, du finner dem hos Sparmax.

Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler i ulike størrelser, farger, materialer og fremtoning. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Selv tomrommet bak sisternen er utnyttet med en spesialløsning. De blå og hvite håndmalte flisene lar tankene vandre til havet.


Senk stilige ned i bad badekar med varmt vann, stilige la vinteren seile sin egen sjø Modellen Havana er HTHs svar på det eksklusive badet. Nyt det mørke tre-utseendet og stilfulle design her - Har du et bad med en god plan for oppbevaring, så blir alt lettere, sier. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik. Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene.


Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene når du skal ha nytt bad.

Klikk her og se det store baderomsutvalget, som kan tilpasses etter dine personlige ønsker og behov. Utrolig mye lekkert som finnes rundt omkring. Bad - godt for kropp og sjel.


I en hektisk hverdag trenger vi et sted å slappe av og roe oss ned. Ikke så rart at stadig flere finner tilbake til badekaret – nå i lekker design med eller uten massasjeeffekter. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.


Hvis du har spørsmål i forbindelse med ditt nye bad , kan du alltid kontakte våre lidenskapelige eksperter som er klar til å gi deg råd. Avtal et gratis designmøte, og få hjelp av våre engasjerte eksperter. Sammen finner vi den riktige matchen til badet ditt. Nordmenn velger i større og større grad våtromsvinyl ved oppussing av bad , sier salgssjef hos gulvleverandøren Tarkett, Lill-Ann Mo.


Vinylgulv er et trygt valg på bad fordi det er helt tett. Sveiser fagfolk kantene, kan man være sikker på å ha et bad uten fuktproblemer. Bad Våre bad har smarte løsninger, mange fargemuligheter på frontene og stilige detaljer. Noe som gjør ditt bad til ditt.


Bestill Stilige bilder online hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiver. Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print.

Stort utvalg av baderomsmøbler. Servanter, skap, skuffer, m. Taklamper kan gjøre mye i et rom. Sjekk ut disse stilige taklampene og la deg insipirere! Slik lyssetter du bad , kjøkken, stue og soverom. Den stilige blandingen av minimalisme og loppisfunn har paret også tatt inn på badet, og de viser hvordan oppussing av bad ikke trenger å koste en formue.


Artikkelen fortsetter under bildet. Foto: Per Ervland Vis mer Økonomiske tips - Badekaret vårt kjøpte vi på Smart Club for noen tusen kroner, forteller Ingrid. Vi i MegaFlis har et enormt utvalg av produkter til ditt bad og til VVS. Hos oss finner du garantert et produkt du ønsker deg – til en hyggelig pris. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass.


En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie og holde deg til den, slik at du får en helhetlig stil på badet. Har du forkrommede blandebatterier så er det mest naturlig å velge dette også i tilbehøret. Når du kjøper et bad fra utstillingen, kan du spare mye penger på det nye baderommet ditt. Butikkene våre skifter jevnlig ut utstillingen, og det kommer derfor stadig nye fristelser til fordelaktige priser. Gå på jakt blant utstillingsmodellene.


Heng det vannrett, eller heng det loddrett. Med det nye Solo speilet fra produsenten Dansani så velger du helt selv. Med et organisk design og integrert energibesparende energifelt, kan du dreie speilet akkurat slik du selv ønsker. Og med en bredde på 59cm eller 100cm, passer speilet like godt til små bad , som til store.


DETALJER: De små detaljene, det lille ekstra, er ofte det som skal til for å fullføre uttrykket du ønsker på ditt bad. Her er Geberit Sigma21. Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet.


Det er dessuten store. Du er kommet til et sted for inspirasjon, for nye muligheter og spennende løsninger hjemme hos deg. Utgangspunktet er alt du kan gjøre med det nye elektriske materiellet fra ELKO, men satt inn i en større sammenheng.


Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg