mandag 3. februar 2020

Messing ramme

Fraktfritt over 5kr. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.


Flotte alu rammer med messing gloss fra Incado. Messing er den ultimative klassiker. Disse dekorative rammer er flotte til alle former for illustrationer, plakater og billeder.


Denne ramme er af alu med en skinnende messing finish.

Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Du kan også ramme inn barnas utslitte favorittjeans, eller kanskje en liten barne-T-skjorte som var litt spesiell? Det er mange kule ting å ramme inn, så det er bare å sette i gang og se det som et litt kult prosjekt!


La hele familien delta. I mange tilfeller kan man kan gjøre ting sammen med familien, som å dekorere hjemme. Se vårt store utvalg av Spisebord her. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Gamle og retro rammer.


Kanskje det er noen rammer her som du trenger? Kom gjerne med forslag på pris. Porto kommer i tillegg. På lager - sendes efter 0-1. Gjennomsiktige og vakre rammer fra danske Moebe.


Ramme som er solgt blir slettet.

En veldig elegant måte å ramme inn sommerens pressede blomster, høstløv og postkort på. Den rette ramme til det rette motiv gør en stor forskel – find de perfekte rammer til plakater og billeder hos Desenio. Vælg blandt vores brede udvalg af rammer i forskellige farver, materialer og størrelser.


Fordelen ved plastrammer er, at du kan hænge en stor ramme op, som vejer meget lidt. Søger du imidlertid en stilfuld ramme , som skiller sig ud fra mængden, kan du med fordel vælge en variant i kunstlæder. Vi forhandler i øvrigt også et stort udvalg af rammer i nysølv, der også er en luksusvare. Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger.


Kort fortalt: vi har noe enhver smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg