mandag 27. august 2018

Muuto knagger

Muuto knagger

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Have fun with the dots!


De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem frihet til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Denne pakkeløsningen er med en large, en medium og tre small. Bruk knaggene hver for seg, eller.


Skagerak Denmark Pilot kleshenger, sort 46NOK. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden.


Muuto knagger

Disse knaggene med sine runde former er flotte detaljer på veggen, og du kan arrangere knaggene slik du ønsker. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Knaggene passer ikke bare godt i gangen, men også på soverommet, barnerommet, kontoret og på badet. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig prat og effektiv handel med rask levering!


KNAGGER OG KNAGGREKKER. MUUTO THE DOTS COAT HOOKS - MEDIUM - CLAY BROWN. Pris NOK 22inkl. Dots er med sin runde, myke form er både praktiske og dekorative.


Muuto knagger

Hos oss finner du knagger i tre, knagger i messing og knagger i metall, samt morsomme kroker til veggen som barna vil like. Vi har også praktiske knaggrekker som du får plass til masse klær på. Vil du unngå å bore i veggen for å feste knaggen ? De runde myke formene er både praktiske og dekorative. Fåes i eik natur, sortbeiset ask eller gul. LAGERSALG: Begrenset antall!


De avrundede og funksjonelle knaggende kommer i stor, medium og small, og er designet av Lars. Teknikker, materialbruk og kreativ tenking har gjort dem til en spennende aktør i markedet. Alltid gode tilbud og rabatter.


Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen. Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt. Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig.


Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Den runde klesknaggen er designet for å passe både i gangen, soverommet og på badet. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.


Muuto knagger

The Dots knagerne kan købes enkeltvis, så du kan sammensætte din egen knagerække. Lekker knaggrekke fra Cascando - med eller knagger som kan justere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg