torsdag 30. august 2018

Fremtidens bolig

Fremtidens boformer Hvilke boformer har boligutviklerne tro på for fremtiden? Skilsmisseleiligheter kan være et av svarene. Filmer (totalt) Fra ferdighus til designbolig.


Fra Ferdighus til designbolig” viser hvordan hjemmet ditt kan oppgraderes for å møte. Her skal leiligheter fylles med nye ideer, konsepter og løsninger. Raskt voksende byer, knapphet på arealer og et stort behov for bærekraftige løsninger utfordrer måten vi lever på.

Hva gjør en bolig god? Tekna Bygg og anlegg inviterer til streaming av frokostmøte om fremtidens bolig. Hva- og hvordan er fremtidens bolig ? Kan fremtidens boliger bidra. Det er mange gode grunner til å velge en miljøvennlig bolig , og for de fleste vil nok økonomi være drivkraften. Mange ønsker også å ta ansvar for miljøet vårt, og i tillegg tyder mye på at en miljøvennlig bolig vil være lettere å selge når den tid kommer.


Nedenfor har vi listet opp noen av grunnene til å velge en miljøvennlig bolig. Legg inn bolig , antall rom og behov, så får du en liste over produkter samt prisestimat.

Denne smarthusveilederen kan du også bruke sammen med din Elkonor-elektriker slik at dere i felleskap kan finne gode løsninger for din bolig. Hvis du skal pusse opp eller bygge nytt, råder Groven deg til å ta kontakt med elektriker tidlig i prosessen. Du kan utnytte naturens egen energi ved å installere et solcelleanlegg eller et lite vindkraftverk. Strømmen du selv ikke bruker kan selges til nettselskapet når produksjonsanlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale. Mange vil være enig i at fornybar energi er fremtiden og at smarthus vil være en vanlig ting om få år.


Utfordringen har vært å finne de riktige samarbeidspartnerne og leverandørene med det riktige produktet for fremtiden til glede for sluttkunden. Tomtegrunn er dyrebar. Flere boenheter skal inn på mindre arealer og det blir stadig mer press på bynære områder.


Hvordan vil fremtidens marked for eneboliger se ut? BoligPartners sjefsarkitekt har tatt en titt inn i glasskula. Slik kan ny teknologi påvirke folkehelsen i fremtiden.


Takk for at du engasjerer deg i saken! Dette kan bli fremtidens klima. Målet er å gi bedre boliger, samt å sikre best mulig utnyttelse av tomter til bolig - og næringsbygg.


Living Lab-en er satt sammen av moduler som enkelt kan bygges om. Folk flest ønsker å bo i en miljøvennlig bolig , men hvor viktig er det egentlig for dem? Og har de tillit til at boligutviklere og entreprenører vektlegger miljø?


Les også: Bygg med fremtidens materialer - i dag.

Charlotte Sætre, Norsk Form Vis mer. Det er ingen tvil om at mange av bygningsforslagene er spektakulære. Kanskje til og med for spektakulære for at de noen gang kan bli realisert. Men det er heller ikke formålet med utstillingen. De siste hundre års utvikling og livsstil har ført til en bevegelse bort fra bondesamfunnets landsbyformer, mot forbrukersamfunnets ideologier der man verner om seg og sitt og med eneboligens privatliv som ideal.


Planen er det overordnede verktøyet for utviklingen av Fornebu og er utarbeidet av Bærum Kommune. Mer enn av oss tenker at vår neste bolig vil være en leilighet. Sett i forhold til forventet flyttemønster og sammensetning dagens boligmasse står det klart at det vil gå svært mange år før vi har en andel og et antall leiligheter som samsvarer med disse tankene. Rogaland Elektro er distriktets sertifiserte forhandler av fremtidens solcelleanlegg fra (STS) Solar Technologies Scandinavia. STS leverer fremtidsrettede solcellepaneler fra Jinko Solar i kombinasjon med Solar Edge invertere.


Du får en ny bolig i Fredrikstad med svært lite vedlikehold. Huset behøver ikke males, og du kan bruke tiden med familien i stedet. Pengene du sparer kan brukes på annet. Først og fremst handler det om å ta ansvar selv.


En ting er å tilpasse egen eksisterende bolig , eller å selge eksisterende bolig for å kjøpe noe mer egnet. VG at verdien av husene til det norske folk nå er like stor som hele vår oljeformue. Fremtidens sykehjem og omsorgsboliger må utformes ut fra de behov morgendagens brukere har. Det vil være brukere i alle aldersgrupper.


Noen er inne til kort tids rehabilitering, noen skal tilbringe livets siste dager, andre skal leve et langt liv der, med bistand fra helse- og omsorgs- tjenesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg