mandag 13. august 2018

Design vaser

Lekkert design og god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.


Vi tar kundeservice på alvor!

For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål! Grønne fingre eller ikke – vaser og blomsterpotter finner vi uansett i de fleste hjem. Er du på jakt etter en ny kan du fråtse i vårt store sortiment. Gå på oppdagelse her.


Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design.


Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Vi har et stort utvalg vaser fra norske og nordiske designere som står like fint alene som fylt med en bukett blomster. Gled deg selv eller noen du er glad i med en vase som varer lenge og har en historie.


Oval Primula er designet av Jacob E. Bang for Holmegaar og vasene designet av Kaja Dahl f. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vaser Våre vaser er en blanding av solide og elegante glassartikler, vakker keramikk, og jordnære steintøy og terracotta. Velg blant beroligende, organiske former, skinnende kreasjoner og uttrykksfulle mønstre. Bruk vasene hver for seg, eller prøv å blande inn flere nyanser når du styler dem for en klassisk stil. Georg Jensen Design Team Hans-Christian Bauer Henning Koppel Gabriel Tan Jaime Hayon Ivar Ålenius Björk HolmbäckNordentoft Jacob E. Som lykter gir de et fantastisk og vakkert lysspill. Som vaser holder de godt på blomstene med sitt elegante og stilrene uttrykk.


Her er en størrelse som passer til alle anledninger og til alle slags blomster og lys. Sett de sammen i små grupper, både som lykter og vaser , de gjør ditt hjem både stilrent og stemningsfullt. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små.

Her finner du bilder, pris og linker til mange forskjellige vaser fra Cooee Design at kjøpe online. De flotteste vaser fra de største brands. Alt fra klassisk keramik, mundblæst glas til futuristisk design. Fremhæv det skønne i dine blomster med designer vaser fra By Lassen, Kähler, AYTM, H. Broste Copenhagen, Lyngby, Menu og House Doctor.


Finn den perfekte gaven. Cooee Design er en svensk merkevare som har tatt verden med storm, dette med scandinavisk design ! I sortimentet finner du populære serier som Ball, Collar og Tube med dekorative produkter som vaser , lysestaker og krukker med trendy farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg