fredag 24. august 2018

Kreativ bolig

Kreativ Bolig ejes af Sisse Raun Lage. En godt presentert bolig er utrolig viktig i en salgsprosess, og det er ofte fornuftig å la noen profesjonelle hjelpe deg med klargjøring av boligen før fotografering og visning. Vi kan bidra med alt fra små justeringer til komplett styling før salg. Les mer om våre spennende pakker og tilbud for deg og din bolig. Trenger boligen en liten oppfriskning?


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme!

Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Vi sender over hele landet.


Det fine med å lage en ny bolig etter egne spesifikasjoner er nettopp det at huset får planløsninger og design som passer deg og din livssituasjon. Familien har kanskje blitt utvidet, og med barn er det kanskje ikke nok med en leilighet lenger. Lurer du noe i forbindelse med oppussing?


Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig , valg av megler, interiørtrender og mye mer! Ovennævnte priser er inkl. Ring for kurser i indretning!

I dette prosjektet har vi vært med helt fra begynnelsen, og fasilitert både workshops og lagt til rette for viktige valg underveis. Vi har jobbet i tett partnerskap med prosjektgruppa til i- Bolig hele veien, noe som har bidratt til effektiv forankring og tett eierskap til prosessen. Kanskje sitter du i sofaen eller i yndlingsstolen og ser rundt om i rommet. Tradisjonene rundt juletreet er varierte, i mange hjem pyntes ikke juletreet før lille julaften, mens andre starter allerede i slutten av november.


Innred boligen på budsjett. Når du har skaffet deg en ny bolig , eller pusset opp den gamle, er det på sin plass med nytt og spennende interiør! Mulige kunder må komme på visning. Folk ser på bolig i godstolen og mange drømmer seg gjerne bort til objekter de verken har råd til eller vil bo i, om de fikk sjansen. Det er litt “titting” i det å lese boligannonser for å se hvor skrekkelig innredning folk har.


Litt “boligporno” hvor boligen er avkledd og åpne for alle å studere. Kvalbein gir bort en båt til den som slår til på huset hans. I forbindelse med kjøkkenkampanjen har ISO Public Switzerland foretatt en kjøkkenundersøkelse på vegne av IKEA.


Unik bolig - eller prosjekt. En av våre lesere tipset oss om denne boligen som er til salgs på Finn. Rett ved siden av står, vel, et helt likt hus.


Unikt blir jo litt feil å kalle det når det står en kliss lik ved siden av. Speilvendt, men allikevel, skriver vår leser Erlend i en mail til DinSide. På bloggen kan du lese om interiør, gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg liker å skrive om.

Jeg jobber som frilansjournalist med faste oppdrag for bl. BoligDrøm, samt at jeg skriver boligreportasjer for flere norske boligmagasiner. Jeg har nå ledig kapasitet til å ta fatt på nye og spennende oppdrag.


Har du planer om å selge bolig , kan jeg vise til salgsrapporter som viser fordelene ved å bruke boligstylist før visning og før bilder skal taes. Jo mer du investerer i boligen før salg, jo mer får du igjen ved et salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg