fredag 3. august 2018

Kjøkken laminat

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Valg av underlag til laminat , vil avhenge av eksisterende underlag.

På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett. Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg. En benkeplate i laminat krever et minimum av vedlikehold. Daglig rengjøring med en skikkelig oppvridd klut er ofte nok.


Se forøvrig vår vedlikeholdsveiledning. Velger du benkeplate i laminat kan du mellom en rekke ulike design og farger slik at du får din personlige stil på kjøkkenet. Dette er benkeplater som er robuste, slitesterke og enkle å vedlikeholde og rengjøre.


Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks.

Vi har også mange svanemerkede benkeplater. Alle våre laminater kan leveres som veggpanel. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


De som velger laminat på kjøkken legger ofte laminat i resten av boligen, av hensyn til helheten. Avhengig av planløsningen kan du velge en parkett til stue og soverom, og legge en laminat som ligner i kjøkken og gang. Har du åpen kjøkkenløsning blir det naturlig med samme gulv i stue og. Har kjøprt Alloc Original Trend Masari.


Det jeg lurer på er om jeg skal legge dette under hele kjøkkeninnredningen, eller stoppe ved sokkellisten. Snekkeren mener at det lureste er å ikke legge under kjøkkeninnredning i tilfelle lekkasje. Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne. Vi bruker mest spon, men limer også på kryssfiner, MDF eller annet ønsket kjerne.


Standard tykkelse er 29mm, men vi kan også levere andre tykkelser som 19mm og 38mm. Vi fører laminater fra Fibo-Trespo, Formica, Duropal. For år siden oppfant vi laminatgulv: et materiale som kombinerer vakkert design og langvarig holdbarhet ulik noe annet.


Våre laminat har en utmerket komfort også, da de er fullt kompatible med innlagt gulvvarme.

Pergo laminatgulv er laget for å tåle mange års bruk og fortsatt se like vakre ut. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Uansett hvilken type kjøkkengulv du velger, er alle gulv fra Pergo lette og raske å legge. Vi leverer også laminat Woodcollection, som fås i forskjellige varianter. Den er en mm laminat som gir et heltreutseende, men har laminatplatens fordeler.


Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk. Ulempen med laminat er at det ikke er et rent naturprodukt. Laminat finnes i mange farger og mønstre. For de som er opptatte av naturmaterialer, så er ulempen med laminat at det ikke er et rent naturprodukt.


Det kan se ut som tre eller stein, men er ikke det, sier Askvik. Det er også blitt mye solidere. Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp. Det skal tåle temperaturer opp til 2grader.


Sørli forklarer at både benkeplater i laminat og tre kan males i alle regnbuens farger, du må bare gjøre riktig arbeid først. Du kan også godt legge laminat i stuen, men jeg vil ikke anbefale det på bad og vaskerom, sier Aarli-Grøndalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg