fredag 3. august 2018

Gulvmaling fargekart

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Malingen er Svanemerket og derfor et egnet valg for deg som er opptatt av miljøet. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Malingen kan brukes på betong- og all slags sorter av tregulv med normal slitasje. Original Parkettlakk er en 1-komponentlakk for parkett og tregulv som også er egnet for ubehandlet kork, trapper og treverk innendørs.

I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.


Inspirasjon når du skal male ute. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Vi tente umiddelbart på ideen. Baronesse Gulv er en løsemiddelbasert og holdbar blank gulvmaling til innendørs bruk.


På grunn av sin ripebestandige og vanntette overflate, er malingen også utmerket som lakkmaling. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig? Slik maler du med epoxy.


Trestjerner gulvmaling er luktsvak, lett å påføre, hefter godt til underlaget og har en god vann og kjemikaliebestandighet. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Din malingsekspert på nett!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!

Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Scanox Meny Hovedmeny. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn.


Se fargekolleksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg