torsdag 23. august 2018

Liftgardin 180

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Himla Solliden er en liftgardin i lin og bomull med hemper som tres på gardinstang. Hos oss finner du mange modeller og farger.


Jeg var også på utkikk etter liftgardin i uvanlig str, og fant tilslutt på Interiørland. Kan ikke huske om de hadde så breie som 8 men tror nok de har cm.

En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet. Hvis ikke, finnes det flere nettbutikker som syr liftgardiner for deg, men da må du selv kjøpe inn stoff og sende inn. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn.


Stoffet i Sunday liftgardin er tynt og vakkert lin som er uvasket. Dette gir liftgardinen et moderne, nedtonet uttrykk. Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer.


Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet.


Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. Tekstildelen kan vaskes i maskin. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Lysdempende liftgardin i fin fløyel.

Stilsikker, trendy og med en suveren funksjon. Du stenger enkelt ute sterke solstråler når du vil, og får fullt lysinnslipp når du heiser opp gardinen. Materiale: 1 polyester. Størrelse: Maks høyde 1cm.


Oppgi bredde ved bestilling. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt. Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex.


Tenk på hvordan du vil at den ferdige liftgardinen skal se ut hvis du bruker et mønstret stoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg