fredag 24. august 2018

Solskjerming og reklame

Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Finn solskjerming og reklame nå på Kensaq.


Solskjerming og reklame

Solskjerming til bilvindu. Klistermærker og skilte på foliekniven. Vårt sortiment består blant annet av plissegardiner, lamellgardiner, terrassemarkiser og screens, samt dekorering av skilt, vindusflater og kjøretøy. Vi leverer kjapt og er løsningsorienterte. Vi er løsningsorienterte og ryddige gjennom hele prosessen, og bistår gjerne med uforpliktende befaring og oppmåling.


Utvendig solskjerming beskytter rommene naturlig mot overoppheting. Slik kan vi enklest styre den innvendige temperaturen, sommer som vinter. Med et tastetrykk på fjernkontrollen, kan du redusere solstrålingen med –. Vi er godkjente av 3M for montering av denne typen folie. Vi kjem gjerne på synfaring før vi gir deg eit godt tilbud. Det finnes persienner i et enormt spekter, mye farger og materialer som kan tilpasses de fleste vindusløsninger.


Solskjerming og reklame

En mix av gardiner og persienner gir deg muligheter til spennende løsninger i din bolig. Innvendig persienner monteres på innsiden av vinduet, og gir en ren og enkel justerbar solavskjerming. Vi utvikler og designer alle former for trykksaker, fra brosjyrer, invitasjoner og flyers til magasiner og årsrapporter og bøker. Vi jobber også med konseptuell design, tekst, visuelle identitet og logodesign.


God formuleringsevne. Vi har spisskompetanse innenfor selvklebende foliedekor, skilt, solskjerming og avskjerming. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!


Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Innvendig solskjerming. Hallingdal Reklame ønsker å hjelpe deg med å utnytte ulike mediekanaler til å forsterke, underbygge og fremheve din profil eller markedskommunikasjon. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Kanonbra Reklame gjør tradisjonell bil- og båtdekor med dekaler og folie. Har du en sprø profileringsidé så utfordrer vi deg til å teste den på oss!


Solskjerming og reklame

Din lokale leverandør av solskjerming og mørklegging til privat - og bedriftsmarkedet. Vi prosjekterer, måler og installererer. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge.


Dette gjør vi ved å fremme kvalitet gjennom medlemmenes kompetansenivå, påvirke rammevilkår nasjonalt og internasjonalt og formidle kunnskap om bransjens produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg