tirsdag 21. august 2018

Interiør bad inspirasjon

Stort utvalg av nye håndklær, badekåpe og baderomsmatte i lekre farger. Gjør baderommet ditt vakkert og innbydende med nytt baderomstilbehør. Få ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre baderomsløsninger her. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad.

Fornye badet uten å skifte ut alt? Vi har et stort utvalg av sesongens fineste interiør til ditt baderohåndklær, baderomsmatter, skittentøyskurver, dusjforheng med mer. Finn interiøret som passer for deg og din stil. Gled deg til julens beste ideer fra BO BEDRE og få over 1sider fylt med inspirasjon for kun. Trist toalett ble nytt og fresht bad.


Interiør inspirasjon - her finner du spennende og inspirerende interiørartikler om trender og spennende prosjekter. Ditt nye bad må naturligvis passe til den øvrige stilen i boligen din. Hos Schmidt finner du et bredt utvalg av bad som kan skreddersys til ditt hjem, dine behov og din personlige stil.


Uansett hvilken utforming du ønsker på badet ditt, er vi behjelpelige med alt fra inspirasjon til ditt nye bad , til levering og montering.

Gamle bad blir stadig sjeldnere. Når nordmenn pusser opp badet velger de fleste å begynne med blanke ark. Derfor er dette snart hundre år gamle badet på Skillebekk i Oslo spesielt. Renovere eller bygge nytt bad ? Her er det meste like engelsk og landlig som da værelset sto nytt.


Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Kjøp Interiør og Bad på nett - Bolina. Med tydelig inspirasjon hentet fra pulserende byliv og geometriske former hva angår arkitektur og infrastruktur, ønsker vi det industrielle baderommet velkommen med sine dempede nyanser av blått og grått.


Rask og enkel handel på Ellos. Baderomsdesign tar på seg en ny karakter. Uavhengig av eiers økonomiske muligheter, er det moderne bad et interiør som oppmuntrer til individuelle kreasjoner, våger å introdusere avantgarde-løsninger. Sjekk ut vårt inspirasjon baderom presentert på arrangementer. Nordisk design og kvalitet.


Vi har moderne og stilfulle løsninger som passer til både store og små bad. La oss inspirere deg så du kan få. Vi har mange års erfaring innen alt av kjøkken, bad og interiør – du er velkommen til å ta en titt i nærmeste Schmidt-butikk.


Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den rette løsningen til deg og hjemmet ditt. Hent massevis av inspirasjon til det nye kjøkkenet, badet eller garderoben i katalogene våre.

Hos Kvik får du stilig og funksjonell dansk design til overraskende. Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på. Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg