mandag 6. august 2018

Kjøkken sort

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner. Denne sort -hvite basen danner et perfekt grunnlag for å style mer personlig, med for eksempel fargerike stoler og tepper. Kjøkken , Vaskerom Detaljer.


BO BEDRE: Slik lar du kjøkkenet vise hvem du er! Velg kjøkkenkran etter dine behov og ønsker, hos oss finner du et stort utvalg av blandebatterier, både trendy, stilige og klassiske modeller. Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Vi har kvalitetsarmaturer i alle utførelser og prisklasser.


Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter.

Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer. Slik så kjøkkenet ut FØR vi startet! Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger, tak og gulv ble lyst nok for å reflektere lyset fra vinduene. Vi gjorde derfor følgende: Vegger.


Alle lister ble fjernet rundt vinduer, dører og gulv for å stramme opp utseende. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Kjøpe ny kjøkkenvifte?


Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her! Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Du kan designe et sort og hvitt kjøkken på mange måter.

Skap den klassiske kontrasten mellom sorte kjøkkenskap og en hvit benkeplate som gjør rommet lysere. Hvis du ønsker et sort og hvitt kjøkken , kan du også leke med dynamikken mellom en sort høyskapvegg og en hvit kjøkkenøy. La deg forføre av Sense Sort. Ta en titt på dette kjøkkenet , og det vil sannsynligvis gi deg lyst til å slå deg ned og ta inn den hyggelige stemningen.


Vi har et bredt utvalg av kjøkkenbatterier som gir deg muligheten til å velge blandt de tidløse variantene til litt mer trendy eller tilbake til den nostalgiske stilen. Nye og spennende overflater som kan kombineres med kjøkkenvaskene. Det finnes flere varianter av kjøkkenbatterier.


Et kjøkkenarmatur er et viktig element på et kjøkken. Du kan få blandebatterier med høy- og lav tut, og batterier med lang- og kort tut. Vi tilbyr er variert utvalg av kjøkkenvifter slik at du skal finne den hetten som passer best til ditt kjøkken. Vi fører kjøkkehetter fra Flexit og Thermex, samt er rikelig utvalg av tilbehør som komfyrvakter, filter, hastighetsregulatorer, moduler og brytere med mer.


Felles for dem begge er god driftssikkerhet og høy kapasitet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. En ventilator fjerner både damp, matos og lukt fra kjøkkenet ditt.


I tillegg til å holde luften på kjøkkenet ren, gir den ekstra belysning over platetoppen. Hos oss kan du velge mellom kjøkkenvifte med avtrekk eller kjøkkenventilator med vaskbart kullfilter. Tilbud på et nytt kjøkken.


Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg