tirsdag 7. august 2018

Kjøkken glassplate vegg

Lave Priser Og Rask Levering. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Gir avstand på 2cm fra vegg. Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design. Standard høyde for overskap kjøkken : 54cm.


MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater.

En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl.


Platene kan tilpasses målene på kjøkkenet ditt. Sett ditt personlige preg på kjøkkenet ! Vi lakkerer glassplate kjøkken i alle RAL og NCS farger. Velg mellom tusenvis av farger.


Du kan også male eller tapetsere veggen over kjøkkenbenken, og beskytte den med en nøytral glassplate. For å få en kjøkkenvegg utenom det vanlige, kan du bruke en herdet glassplate med motiv.

Finn gjerne et motiv selv som du får overført på platen. Flere bedrifter selger nå glass til å feste på veggen over benken på kjøkken. Firmaet Okside skreddersyr glassplater på bestilling.


Her er platene påtrykt motiver du selv velger. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Vi har glassplater som er skrudd opp på veggen , uten noe som helst slags fuge. Samboeren har fått meg til å bytte tapet bak glasset ca. Kan ta bilde imorgen. Har akkurat demontert, malt vegg , fjernet tapet på glass, vasket det, montert igjen på ordre.


Spent å se hvor lenge det holder seg fint bak der nå. Dersom du velger en glassplate som går langs hele kjøkkenveggen er dette dyrere enn fliser, men veldig holdbart. Med riktig glass kan du også sette ditt eget preg på kjøkkenet. Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet. Glassplater kan bestilles på mål.


Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat IKEA Malm glassplate over kjøkkenbenk,. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv.


Man velger selv glasstypen man ønsker over benk.

Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Vi er behjelpelig med å lage. Delikate glass på kjøkkenet. Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser.


Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken. Vi leverer også glass på bestilling. Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Men vårt kjøkken minner ikke noe om deres egentlig, for vi har ikke overskap og vasken er på en kjøkkenøy.


Hva med å bare male veggen bak? Altså, der har du litt arbeid foran deg ettersom du bør fjerne flisen. Hvis du får veggen glatt, så kan du male veggen i den fargen du ønsker.


Det finnes mange festemåter til glass over kjøkkenbenk. Man trenger nødvendigvis ikke å bruke skruer m. Hull til stikk-kontakt kan man også lage, slik at man får dekket hele veggen med glass. Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende.


For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre.


Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller oppvaskmaskinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg