torsdag 30. august 2018

Grå tapet stue

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Tapet topplisten finner du her! Skap den optimale stuen hvor dere alle kan være sammen og ha det koselig. Med våre utvalgte stue tapet er det enkelt å innrede slik at du kan føle deg fornøyd og komfortabel.


Se for deg sofaen din med vakre, myke puter i, et stort teppe og - viktigst av alt - menneskene du har kjær, alle samlet foran en tapet som understreker gleden i rommet.

Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. En bevisst kombinasjon gir det beste fra to verdener.


Du har kanskje et varmt tregulv? Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt. Slik oppnår du en behagelig balanse mellom flatene og unngår at de varme fargene drukner i hverandre. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris.


Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje. Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå!


For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Bytt farger på dette rommet. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre, farger og struktur.


Den funker både kun på langsiden og i hele rommet. Inspirasjonen kommer fra de fredelige sommerdagene hjemme i mors hage, liggende i en hengekøye mellom to bjørketrær mens solen stråler gjennom bladene. Denne grå tapeten skaper den trygge og harmoniske følelsen som et hjem bør ha. Grått er en perfekt innredningsfarge fordi den er nøytral og kan varieres fra helt lyse til mørke nyanser.


Fargen grå har etterhvert blitt så populær at man også har utviklet nye varianter, som den superpopulære fargen greige – en blanding av grått og beige. Det er i stuen både familie og gjester tilbringer mest ti så derfor er dette ofte det viktigste rommet. Stua skal ha en behagelig, men samtidig stilfull, design der familie og venner kan slappe av.


Hvis du ønsker en stilfull og spennende stue , så kan tapet med mønster være midt i blinken. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av grå tapet stue i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien stue. Merk av i ruten Mønsterrapport og angi mål hvis tapeten har mønsterrapporter.


I denne stuen mykes minimalistiske møbler opp med et lunt gulvteppe og puter. Det grå går igjen i sofaen, veggen og gulvteppet, men tekstur i interiøret og innslag av farger gjør at stuen framtrer varm. Meld deg på innen 10. Har du Norges vakreste hjem?


Også innen tapet er det mye grått og beige og det er mye tapet , overflatene gjerne litt tekstilaktig og gir veggene enn annen dybde og karakter enn en malt vegg. Det varsles at mørke farger og blågrønt seiler opp på 10-på topp listen rundt om. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg