fredag 10. august 2018

Printe bilder på lerret

Med dine egne bilder , skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder.


Inkluderer gratis oppheng. Finn alt du leter etter.

Klikk her for å vise relevante resultater. Hva med å printe det på lerret , og lage et flott veggbilde? Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde, en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser.


Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut! Det å fremkalle bilder på nett er noe av det enkleste du kan gjøre.

Fremkalle bilder på nett. Bare tilpass og beskjær bildet akkurat som du vil ha det, så tar vi oss av resten. Eller du kan gjøre det selv, og printe bilder rett fra datamaskinen.


Det viktigste er tross alt at det blir et perfekt resultat. Er du usikker på bildets oppløsning, kan vi hjelpe deg med å kontrollere bildet før du bestiller. Last opp bildet, bla deg nedover og klikk på Rediger bildet for å få gratis hjelp.


Du kan laste opp bilder med en størrelse inntil GB. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Alle motivene er gratis å benytte til bilder på lerret , og alle egner seg til print i storformat. Veggdekorasjon med 1 fornøydgaranti ved Elkjøp Fotoservice.


Skap en unik dekorasjon til veggen med dine bilder – mange materialer og størrelser. Har noen bilder jeg har lyst å få printet ut på lerret. Så da lurer jeg på om det finnes en type lerret man kan bruke i en slik printer?


Eller må jeg henvende meg til noen som kan ordne print på lerret ? Har litt lyst å gjøre dette selv. Jeg har denne skriveren selv og skrevet ut flere fotografier på lerret.

Bestill bilder online hos Happywall. Gjør dine egne bilder til flotte veggbilder og ta vare på minnene i stua. Få de flotte bildene dine trykket hos CEWE Japan Photo. Med dagens mobiltelefoner med kamera som tar bilder i høy kvalitet, tar vi flere og bedre bilder enn aldri før, men, sammenlignet med tiden da bilder ble fremkalt, har vi blitt dårligere til å ta vare på og vise frem viktige minner.


Det er jo dette med prisen først og fremst. Bildene er en del av den du er. Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab.


Nei, som oftest ikke. Men blir det billigere? En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Er vel noen dresskledde konsulenter som har gjort seg fete på dette ja. Edit: ser nå at du bumpet en mange år gammel tråd.


Utskrift på lerret krever også mindre av bildet fordi det er litt struktur i lerret som uansett skjuler små detaljer. Skjermer viser bilder ved hjelp av lys, mens skrivebordsskrivere gjengir bilder ved hjelp av trykkfarger, blekk eller pigmenter. Derfor kan ikke en skrivebordsskriver gjengi alle fargene som vises på en skjerm.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg