tirsdag 21. august 2018

Plissegardin 160 cm

Plissegardin 160 cm

Billigste på det norske markedet. Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Plissegardin 160 cm

Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Gardinene kan strekkes ut med en wire som sikrer at de ikke bøyes på midten. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner. Plafond plissegardin betjenes ofte med en betjeningsstang.


Fordelen ved denne plisségardinen er, at den kan innstilles i presis den posisjon som ønskes. Den kan trekkes både ovenfra og ne samt nedenfra og opp. Den flygende plissegardinen er også kaldet UpDown plissegardin. Bemerk: Vi tilbyr flygende plissegardiner opp til 1cm.


Plissegardin 160 cm

Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og som romdeler. Hvit trådløs plisségardin fra Debels Touch-serie som kan fås i mange størrelser.


Kjøp plissegardin i standard størrelser i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. Plissegardiner har mange fordeler. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute.


Plissegardin 160 cm

Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Disse var kjempefine,enkle å montere,lett å holde rein,og lett å dra ned og skyve opp,uten bånenkelt og greit! Snoren er gjemt inni.


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Det gir samtidig gardinen et minimalistisk uttrykk og gjør den velegnet til rom med liten plass, eller der gardinen skal passe inn med en klassisk nordisk innredning. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med et enkelt håndgrep.


Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Bestiller du på mål får du også muligheter for å velge flere farger, flere ulike “systemer” for å heve og senke gardinen, ulike bredder og tykkelser på lamellene og valg mellom aluminium, tre og bambus. Trenger du plissegardiner eller persienner som er 1brede kan du få laget begge deler på mål.


Flex plissegardin Se hvordan du tilpasser plisségardinet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg