torsdag 30. august 2018

Nordan plissegardiner

Nordan plissegardiner

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys, varme.


Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan. Her har du persiennene og plissegardiner som passer perfekt til dine vinduer og balkongdører fra NorDan.


Både plissegardiner og persiennene følger bevegelsen i NorDan vindusramme og dørbla og du får dem nøyaktig tilpasset etter mål. Se vårt utvalg av vinduer og dører. Med toveis plisségardin skreddersydd til dine NorDan vinduer slipper du å tenke på innsyn eller sjenerende sollys. Vi ser på oss selv som en håndverksbedrift, og vi er stolte av å kombinere moderne produksjon med høy kvalitet på produktene våre. Naturlige materialer gir ekte kvalitet.


Nordan plissegardiner

Hvis ulykken skulle inntreffe er det godt å vite at NorDan leverer godkjente brannvinduer. Forskjellige typer bygninger kan også utløse forskjellige krav til brannbeskyttelse. Velger du vinduer fra NorDan hjelper vi deg med å finne de rette produktene som tilfredsstiller alle krav du har til brannklassifikasjoner.


Plissegardiner er fantastisk allsidige. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning.


Nordan plissegardiner

En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Plisségardiner bygger lite når de er trukket helt opp, og gir dermed et ryddig og stilrent uttrykk. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge. Planleggingen av vinduer og dører er noe av det viktigste en gjør i et bygg.


Med markedets største produktspekter har NorDan akkurat det du trenger, og vi kan hjelpe deg med lys, trivsel og sikkerhet. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Vindua har gjennomgåande sprosse, dvs vindus felt.


Nordan plissegardiner

Blir takknemelig for tips. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Du er hjertelig velkommen til et av våre showrooms. Her kan du se produktene utstilt, oppdage nye løsninger, kjenne på kvaliteter og prøve de forskjellige. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute.


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Dette spørsmålet har du kanskje stilt deg selv.


Nordan på nett til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg