mandag 20. august 2018

Tapet maling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling , gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.


Tapet er en unik måte å totalt forandre et hjem, til en lav kostnad. Med dagens utvalg i tapettyper, materialer og struktur kan du virkelig utfolde deg i ulike stiler. Hva med å prøve en kontrastvegg med en særpreget tapet ?

Fargerike Nærbø har et bredt utvalg av maling til både innvendig og utvendig bruk. Dersom du eller din bedrift trenger hjelp med malejobben, har vi flere dyktige håndverkere som kan utføre arbeidet. Vi utfører maleroppdrag på Bryne, Nærbø, Klepp og Jæren.


Ta en tur innom et av våre varehus og finn inspirasjon til å fornye veggene, enten det er på soverommet, i stuen eller på badet. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i ulike mønstre, farger og struktur. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Kjøp på nett eller i butikk.


Les mer om vedlikeholdsintervall. Vask med JOTUN SPESIALVASK FØR MALING og etterskyll med rent vann. Matt ned overflaten med fint sandpapir (1korning).


Skjær bort alt løst eller lim inntil eventuell løs tapet. Se til at underlaget er rent, fast og tørt. Farger, mønster og stil skaper grunnlaget i interiøret, og riktig tapet kan gjøre underverk for et lokale. Med tapet har du mulighet for å få detaljer inn som du ikke kan lage når du bare bruker maling på veggene.


Når du skal velge tapet. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Start med å bruke en pensel til grunning av hjørner og inn mot lister og karmer.


Begynn gjerne litt ut ifra hjørnet, da unngår du oppsamling av maling og at det begynner å renne.

Deretter grunner du de store flatene med rulle. Velg en grunning som er tilpasset tapet , da unngår du at fukt trenger seg inn i tapeten og danner blærer. Innred med maling og tapet.


Bli inspirert av fire stiler. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little Worl og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg