onsdag 8. august 2018

Lameller skråvinduer

Kjøp i online webshop. Hver pakke inneholder stk lameller som enkelt kan klippes i valgfri høyde. Lameller er svært fleksible. Et optimalt valg for store vinduer. Stort utvalg lamellgardiner.

De passer perfekt for store vinduer og er lette å betjene. Vi har et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner! Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig. Det er ofte litt av poenget med dede skjermer for direkte sollys, men slipper samtidig inn nok lys til at det ikke blir stupmørkt i stua.


De egner seg ikke som soveromsgardiner. Da bør du heller gå for lystette rullegardiner.

Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner. Våre lameller har bredder på enten eller 1mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på mm bredde. Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt. Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får vedrørende lameller. Finn smarte tips til hvordan du kan vaske, kutte og feste lameller her.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Finn den perfekte lamellgardinen til både små og store vinduer. Få det helt rette lysinnfallet fra flotte design til rimelige priser.


Husk at vi tilbyr gratis. Solskjerming og gardiner fra en av Norges største leverandører VistaNorge AS. Vi har gode priser på Rullegardiner plissegardiner, lamellgardiner og persienner.


Hos Jemtex velger du fritt mellom lamellgardiner med enten tak- eller veggbeslag. Når du skal montere dine lamellgardiner skal du kun montere beslagene i taket eller i veggen. Deretter skal lameller , bunnvekt og bunnkjede bare klikkes på. Så er monteringen ferdig!


Så for å mørklegge et soverom vil ikke lameller være ideelt, i en stue eller annet oppholdsrom vil det derimot kunne fungere helt fint.

I nyere hus kan skråvinduer rett og slett by på store problemer sommersti påpeker Robert Selvaag, salgssjef i Fasadeprodukter. Komplement til lamellskinnen din. I de tilfellene du ønsker å montere lamellskinnen i et skråvindu, det vi si der overlisten ligger skrått, er denne leddhalsen.


Med en enkel bevegelse vinkles de stilrene, loddrette lamellene etter ønsket lysmengde og grad av innsyn. Pakken inneholder henger for å feste tekstilen til lamellskinne og bunnvekt. Du kan også kombinere farger, f. Gardinen kan enkelt justeres ned i høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg