fredag 17. august 2018

Solskjerming soverom

Solskjerming til bilvindu. Ved valg av produkter til innvendig solskjerming anbefaler vi alltid å starte med behovet, deretter se på det interiørmessige. Er du plaget med innsyn – f. Får du solstråler direkte på TV- eller PC-skjerm? Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav.


Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner, lameller, plisségardiner og rullegardiner.

Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming. Takvinduer bidrar til nettopp det, fordi de skaper lyse og luftige omgivelser og sørger for et sunt inneklima. Men for å få maksimalt ut av takvinduene må du kunne justere det innkommende lyset – eller stenge det helt ute for å sikre god nattesøvn. Kjøp solskjerming til vindu hos oss. Vi har et enormt utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner.


Gardiner og solskjerming Gardiner kan dekorere et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere rommets lysforhold. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner, slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Interessert i solskjerming til soverom ?

Rullegardiner gir et stramt uttrykk med rette linjer. På vår blogg deler vi løpende spennende nyheter, nyttige tips og gode råd. Norges største på solskjerming. Les med på bloggen vår her!


Kjells markiser er Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av solskjerming. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Som solskjerming og for å hindre bleking av møbler, bør du velge lystette rullegardiner. Disse er også gunstig å bruke på soverom hvor det er ønskelig å stenge morgensolen ute.


Da passer det bedre å bruke en rullegardin av strå eller bast. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Ett skjema-flere tilbud fra lev. Vi har konkurransedyktige priser og levering over store deler av Norge. VELUX blendingsgardin består av en 1 lystett duk og mørklegger rommet når som helst.

Den egner seg ypperlig på soverom der du trenger full lysregulering for å sikre god nattesøvn eller en avslappende lur om dagen. Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming. Vi er et firma som holder til på Heimdal og dekker Trondheim og omegn.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Valg: Lystette rullgardinsystem eller grad av transparens. Et alternativ her er å enten velge utvendige screens eller innvendige solskjerminger med lyse duker. Billig og godt alternativ.


Når en skal bestille dører og vinduer tenker en sjelden på solskjerming. På soverom anbefaler vi mørkleggende duker, tipser han. Ved å bestille plissè og rullegardin samtidig som en bestiller dører eller vinduer vil en spare både tid og penger.


Dette er ofte noe som kommer i ettertid. Bestiller du solskjerming fra oss når du kjøper eller bestiller vinduer, får du også rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg