tirsdag 22. august 2017

Rammer til malerier

Alle vores rammer kan benyttes til indramning af malerier. Så det store udvalg her. Flotte malerirammer til indramning af alt fra små til store malerier. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Pynt opp hjemme med noen av våre mange fargerike, ferdig innrammede malerier.


Traditionelle rammer giver opspændte lærredstryk og malerier et klassisk udtryk og fås i en lang række modeller - fra den minimalistiske glatte sølvramme til ornamenterede barokagtige guldrammer. De traditionelle rammer har alle lærredet monteret fra bagsiden og slutter tæt til lærredet på fronten.

Bestil rammer her på hjemmesiden eller se hele udvalget af rammelister i butikken i Snejbjerg ved Herning. Vælg standard størrelse på hjemmesiden eller kontakt os for specialmål. Vi laver rammer på alle mål. Vi hjælper også gerne med indramning. Oppspenning på blindramme vil si at man strekker bildet rundt en trelist, og deretter fester det på baksiden av rammen , slik at rammen ikke synes.


Vi tilbyr blindrammer i flere varianter og størrelser - spesielt tilpasset ditt behov. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Når du bestiller en ramme til et maleri monterer vi rammen inden vi sender maleriet. Maleriet tager ikke skade af at have en ramme på, bortset fra skruhullerne på bagsiden af. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.

En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Vi kan hente og levere i hele Østfol Oslo og deler av Akershus fylke for de som ikke har mulighet til å hente eller levere selv. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer.


En flytende ramme eller float frame brukes til å ramme inn malerier uten at noe av kanten blir borte, rammen ligger da ofte ca 1cm rundt maleriet. Rammen kan let skiftes. Dette skaper da et minimalistisk uttrykk. Tips: Man bruker sjelden glass på kunst på maleri.


Unntakene kan være når de er svært sjeldne og dyre, eller vil komme til å bli utsatt for forurensing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg