fredag 4. august 2017

Lage bord selv

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax.

Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Fem spisebord du kan lage selv ! Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord. Det fineste lager du nemlig selv ! Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld? Eller et elegant fliskledd bord , som ser dyrt ut, uten å være det? Eller kanskje hagemøbelsettet som kan slås sammen når sommeren går på hell?


Oppskriftene får du her. Finner du ikke det perfekte bordet på stua, kan du lage et selv.

Klikk videre og se våre seks forslag til bord du kan lage. Det er ofte overraskende dyrt å kjøpe et nytt bord. Men et bord er bare en plate med fire bein under – derfor er et bord også et opplagt gjør det selv -prosjekt.


Hvis du bygger et bord selv , har du også en mulighet til å bygge et bord som er helt unikt og som ikke finnes noen andre steder enn hjemme hos deg. Lage benk, økasse eller bord ting du enkelt kan snekre selv. Så får du både unike og billige møbler.


Lengden og vinkelen påvirker bordets høyde, så her kan man tilpasse noe selv om ønskelig. Pass på at bena danner et kryss som er i vater på toppen. Repeter for å lage det andre krysset. Drømmer du om hagemøbler i tre?


Hvorfor ikke snekre dem selv ? Med en god kapp- og gjærsag går jobben lett, men du kan også bygge utemøblene med en vanlig håndsag. Møblene som vi nå viser fremgangsmåten på er stødige og vil holde i mange år, selv med uimpregnerte materialer. Med ferdig terasse på hytta, meldte behovet seg for et passende bord.


Etter å ha trålet alle butikker i Oslo området uten å finne noe egnet, ble konklusjonen at jeg måtte lage et selv. Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling. Har du litt tid og tilgang til verktøy, er det nesten like enkelt å lage sitt eget bord.


Er dere et par på jakt etter noe å gjøre sammen, er bordbygging også den perfekte par-aktivitet.

Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Var dårlig med svar her, men uansett, jeg skulle lage meg bord og gikk til innkjøp av sibirsk lerk.


Bordet ble ferdig snekra for time siden. Her viser hun hvordan du kan lage juledekorasjoner selv av naturmaterialer som kvister, grener, mose, granbar og kongler. Alltid lave priser og et stort utvalg! Materialer som ikke bare er gratis, de er også lett tilgjengelige.


Vi finner dem i skog og mark, i egen eller andres hage. Husk bare å spørre om lov. Masse inspirasjon å hente! Ikke gå og kjøp lampe - lag den selv.


Det er mye billigere og i tillegg blir den unik. Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering.


Setet på denne stolen lager du ved å fylle en kakeform med betong. Sett frem kakene eller vinen. La det stå litt før du plasserer kobberrørene.


Blir det en vakker gjestestol, eller bytter du ut alle de gamle? Hei, så morro å kunne lage møbler selv ,dette var kjempe fint,kunne godt tenkt meg å fått laget et sånt å hatt ute til sommern på verandan,vi får se hva gubben får tid til. Blir spennende å se det helt ferdig klem Anita.


Forside Verktøy og maskiner Fres og dreiing Bygge bord til håndoverfres. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet. Hvis du kjøper noen i tre kan de lett males i fargen du selv ønsker. De fås kjøpt i forskjellige lengder og bredder og kan lett kappes til.


Ved å bruke hobbyplater slipper man å finpusse og gjøre så mye med selve platen, fordi de allerede er fine og klare til bruk. Lage spisebord selv , hvordan lage mulighet for ileggsplate … Jeg ønsker et spisebord som er 1eller 1x 2med ileggsplate. Jeg har derfor begynt å se på muligheter for å lage bord selv , enten i en type MDF for nordisk stil eller å bruke en eikeplate. Farmhouse bord og benker fra Treboden. Abonnere på vår kanal for flere.


Hvordan lage bord og benker Treboden. Gør det selv - Duration: 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg