onsdag 16. august 2017

Arbor plater

Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller. Og en veggplate, med flere ulike dekorer, med bilder og graffiti.


Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering.

Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Og mm dekorpanel for rehabilitering. Takpanel med en perfekt finish og veggpanel du kan legge horisontalt eller diagonalt. De kan rengjøres med vanlige vaskemidler eller om nødvendig høytrykksvaskes med kaldt vann med maks trykk bar.


MDF- plate for bruk i tørre rom. Kan også brukes på vegg. Kjøp på nett eller i butikk.

Det finnes også et bredt utvalg ferdigbehandlede plater. Arbor - MDF takbord - Hvit. Se våre ulike veggplater under.


Det er ikke folie på platene, og du behøver ikke bekymre deg for at overflaten skal slå sprekker når du monterer dem. Bruksområder for fuktbestandige plater er som plattformgulv, men denne kvaliteten anbefales også brukt i rom med fuktig klima, der direkte fuktpåvirkning kan forekomme, eller hvor det er fare for kondens, som f. Overflatene er robuste. Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Fritzøe Engros AS fører et bredt sortiment MDF- plater for ulike bruksområder, deriblant gjennomfarget, brannhemmende, fuktbestandig, bøybar og melaminbelagt MDF.


Fuktbestandig MDF med års råtegaranti Med hele års råtegaranti er Medite Tricoya Extreme en helt ny form for MDF. Her åpnes - bokstavelig talt - helt nye dører og. Noen av de smarte nye typene kan klikkes sammen og krever ingen erfaring.


Skal du sette opp plater i et rom med mer utfordrende form, kan det være lurt å få hjelp. Sette opp takplater av tre. Selve prosessen går lett alene eller i samarbeid med noen og tar ikke mer enn et par timer.


Brennbare plater : Mdf og vanlige sponplater har veldig lett for å slå seg og bule mellom stendere, og må eventuelt monteres med klaring I bunn og topp. Alternativt fuktbestandige sponplater.

Må selvfølgelig montere dampsperre (plast) før montering av plater. MAXBO tilbyr et stort utvalg av plateprodukter som du trenger til ditt byggeprosjekt. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg