mandag 28. august 2017

Eikeplate til bord

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede bord.


Vi har bord til stilen, plassen og sofaen din. La livet ditt innrede stua.

Bord halvcirkel Eikeplate. Et lite sidebord kan gjøre stor forskjell i rommet og samtidig fungere som et praktisk sted å legge fra seg ting på. Etter å ha trålet alle møbelsjapper etter nye bord til stua, fant vi aldri det vi ville ha.


Litt sære krav til størrelse). Da lager man egne selv. Har kjøpt stk heltre eik benkeplater (brei, tykk , 2lang). Har ingen erfaring med møbelsnekring overhodet. Bruker Cascu PU lim til liming.


Tørker over limflater med bløt klut.

Kombiner bordplaten med ben og benbukker. Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Furu eller eikeplate i ulike behandlinger. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Nygård stort tv- bord med heltre eikeplate. Her avbidlet uten sprosser i dørene.


Eksklusiv - to kvadratiske bord med eikeplate og svart metallramme. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden?


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Levering på 3-arbeidsdager. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Ei solid bordplate bør finnes der det skal utføres godt arbeid.


Vi tenker spesielt på kjøkkenbenken, men det kan også inkludere arbeidsbor spisebord eller egentlig et hvilket som helst annet bord.

Uansett, hvis det er en benkeplate som er viktig for deg, er det også av betydning at du tenker gjennom dine behov og velger den rette. Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Med hobbyplater i ubehandlet eik får du enkelt flotte hyller og alt annet du vil bygge i solid treverk.


Vet de har plater på Ikea (1cm.), men disse er limt av smale staver. Skulle gjerne hatt mer hel ve om du skjønner. Aller helst skulle platen være hele 3cm. Kunne vel bestille fra snekker, men det blir antakelig rådyrt. Enten du er på utkikk etter et run firkantet eller rektangulært sofabord så har vi det her.


Hos oss kan du også velge mellom en rekke ulike materialer. Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål. Tilbehør til bord Når du kjøper en ny benkeplate til kjøkkenet, må du ta stilling til om du må også vil ha en bakkantlist eller lignende som avslutning, for eksempel å beskytte benkeplaten. På denne siden kan du finne et stort utvalg av tilbehør til den nye benkeplaten din til lave priser.


Eik Rustikk langbord har en spesiell vakker og rustikk vedstruktur som gir et unikt fargespill. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg