tirsdag 29. august 2017

Grå hodegavl

Gi soverommet et personlig preg med hodegavl. Se hele utvalget vårt og kjøp her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp Grå sengegavl hos Trademax. Få hotellfølelsen hjemme med en polstret sengegavl.


Hodegavler som matcher med senger og unike design. En hodegavl bidrar til å ramme inn sengen og skaper en lun atmosfære. Her finner du flust av sengegavler til soverommet ditt. I tillegg til behagelig støtte for ryggen, får du et mykere inntrykk med en sengegavl.


Denne er mer sort og hvit spettet, ikke grå i det hele tatt, slik som den fremstår på bildet!

Fryktelig misvisende, aldri vært borti lignende. Pene sengegavl til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert en sengegavl for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.


Vi leverer møblene hjem til deg helt kostnadsfritt! Innfestningen er solid og hodegavlen fungerer optimalt som ryggstøtte uten at den står inntil veggen. Velg blant ulike utførelser og en mengde stoffer og farger.


Et godt utvalg av sengegavl med mange muligheter innen farger og stoffkvaliteter. Vi har de fleste størrelser: - 1- 1- 1- 210. Med en rustikk sengegavl skaper du raskt en koselig følelse på soverommet.


Treramme med utskårne detaljer i gustaviansk stil, og en myk stopping som du kan lene deg mot. Materiale: 1 bomull, treramme og polyestervatt. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Stoppet sengegavl i bomullskanvas. Henges rett på veggen.

Ramme av MDF, stopp av polyeter. Les mer under Levering. Vil du se nærmere på et stoff og kjenne på kvaliteten før du velger trekk? For et mer luksuriøst preg på soverommet kan en sengegavl være det som løfter hele rommet svært enkelt og effektivt.


Før i tiden ble hodegavl brukt for å beskytte sengen fra kulde og trekk i dårlig isolerte hjem, men i dag pryder de sengen i nydelige stoffer og intrikate design. Trekk i fløyel av polyester og fyll av polyeter. Tusen takk for all respons i går – det varmer virkelig, og deres hyggelige tilbakemeldinger bidrar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg