mandag 7. august 2017

Bilder dekor

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør ditt hjem enda finere i dag. Dekor - Alltid mange varianter. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig.


Vi har også bildeblokker som kan stå fritt på bor samt utfrest dekor. Kanskje ønsker du deg Elvis i full størrelse – vel, du kan få det også. Design dine omgivelser med spennende og effektfulle materialer.

Se hvordan et bilde skifter karakter når underlaget endres – mulighetene er mange. I en kombinasjon med innvendige skilt kan det være både fint og nødvendig å dekorere glassflatene med helt fra ikke-gå-på-meg- dekor til heldekking. Vi har gjort det enkelt for deg å gi bort den perfekte gaven til jul. Last opp bilde ditt og få det trykket på lerret eller aluminiumplate.


Velg dekor som er både funksjonell og flott. Våre støydempende bilder trykkes på DecoTex, et lydabsorberende materiale som benyttes mye i barnehage, skoler og. Du kan fortsette å handle ved å trykke på Tilbake.


Dersom du vil se innholdet i handlekurven din eller bestille. Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell. Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du raskt hjemmet med detaljrikdom. Handle trygt på jotex. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet.


Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Her finner du flust av bilder og skilt til hjemmet ditt. Et velplassert bilde på en vegg kan hjelpe til med å skape en stemning som preger hele rommet.

Oppløsningen på bildet kan enkelt beskrives som graden av detaljer ditt bilde inneholder. For digitale bilder blir oppløsning målt i antall piksler i bilde der hver piksel i bilde representerer et punkt med en fargeverdi. For digitale foto blir dette ofte forenklet til megapiksler som er antall millioner piksler i et bilde.


Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene.


Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg