tirsdag 1. august 2017

Plissegardin 160 bredde

Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.


Plissegardin 160 bredde

Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og som romdeler. Kjøp plissegardin i standard størrelser i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker. Gardinene kan strekkes ut med en wire som sikrer at de ikke bøyes på midten. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner.


Plafond plissegardin betjenes ofte med en betjeningsstang. Fordelen ved denne plisségardinen er, at den kan innstilles i presis den posisjon som ønskes. Den kan trekkes både ovenfra og ne samt nedenfra og opp. Den flygende plissegardinen er også kaldet UpDown plissegardin.


Plissegardin 160 bredde

Bemerk: Vi tilbyr flygende plissegardiner opp til 1cm. Da er det bedre å bestille etter mål. Hvit lystett gardin fra Debels Touch LR-serie som fås i mange størrelser. Disse var kjempefine,enkle å montere,lett å holde rein,og lett å dra ned og skyve opp,uten bånenkelt og greit!


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Billigste på det norske markedet. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.


Plissegardin 160 bredde

De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Plissegardiner har mange fordeler. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk.


Det er en gardin som man heiser opp, men i stedet for å bli rullet opp, er gardinstoffet plissert i mange små bretter. Trekkspilleffekten gjør at når du heiser opp gardinet, bretter stoffet seg pent sammen og tar minimalt med plass. Du kan få plisségardiner til både store og små vinduer, i ulik bredde og i forskjellige farger.


Det gir samtidig gardinen et minimalistisk uttrykk og gjør den velegnet til rom med liten plass, eller der gardinen skal passe inn med en klassisk nordisk innredning. Minimum bredde cm. Maksimum bredde 2cm.


Enkle å skreddersy for spesielle mål. Jevnlig rengjøring med fjærkost eller støvsuger på lav effekt. Flekker bør fjernes så raskt som mulig med en myk svamp. Bruk lunket vann og et ikke-syntetisk vaskemiddel.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg