torsdag 24. august 2017

Styling av bolig før salg

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En godt presentert bolig er utrolig viktig i en salgsprosess, og det er ofte fornuftig å la noen profesjonelle hjelpe deg med klargjøring av boligen før fotografering og visning. Vi kan bidra med alt fra små justeringer til komplett styling før salg.


Les mer om våre spennende pakker og tilbud for deg og din bolig. Folk setter generelt av for liten tid før et salg , sier Liv Ellefsen, boligstylist i Inviso Regi.

Boligstylisten lever av å gi råd og veiledning til folk som skal selge bolig. Ikke minst vil du få godt betalt for tiden du bruker på det. Skal du pusse opp eller trenger rådgivning og hjelp til innredning? Vi bistår deg gjerne med valg av farger, møbler og interiør for å gjøre din bolig spennende, personlig og delikat.


Alle priser inkluderer full styling , leie av møbler og stylingeffekter, levering og henting fram til leiligheten er solgt eller uker fra visning starter. Forlengelse av leie etter uker er av stylingprisen pr. Fakturabetaling med dagers forfall etter salg.

De siste årene har det blitt stadig mer populært å engasjere profesjonelle stylister for å oppgradere inntrykket av boligen før salg. Mange byråer tilbyr ulike grader av styling , som varierer fra å gi råd til selgeren om hva man kan gjøre selv, til full styling med møbler og pyntegjenstander som utføres av byrået. Han er ekspert på markedsføring og salg av boliger, og er ikke i tvil om at boligstyling funker: Det får folk til å betale mer for boligen. Hun har flere års erfaring med blant annet boligstyling ved boligsalg og rådgivning ved oppussing og salg av bolig.


Det er også viktig å tenke på hvordan de potensielle kjøperne opplever boligen før visning. I realiteten er de bildene som som selger boligen først. Betale for boligstyling når du selger bolig ? De færreste av oss er proffe på interiør og styling , men med litt research og rådgivning klarer mange likevel å selv style boligen før fotografering og visning. Når man skal selge bolig er det en rekke avgjørende detaljer som bestemmer om boligsalget blir vellykket eller ikke.


Sjekk våre tips til hvordan du får mest mulig ut av boligsalget. Kunøe sammenligner forberedelse av en bolig før salg med en pyramide. I boligstylingspyramiden består den nederste etasjen av rydding og vasking, i etasjen over ligger retting av åpenbare feil som løse fliser og hull i døren. Etasjen over inneholder noen nye møbler, maling og litt investering.


I den øverste etasjen finner man. Er det rom for å bruke stylist så anbefaler jeg alltid det, litt avhengig av hva slags bolig det er og hva slags møbler de har fra før.

Christian Vammervold Dreyer fra Eie eiendomsmegling mener att det avhenger av salgsobjektet om styling er fornuftig eller ikke. Styling ikke alltid viktig. Dette er den løsningen flest foretrekker ved salg av både gamle og nye boliger. Ved full styling kommer stylisten på befaring før stylingen, hvor kunden får tips og råd når det gjelder fargevalg og lignende.


Alt for å gjøre klart til annonsering, visning og salg. Heggø anbefaler at man får hjelp fra venner med styling , for venner ser boligen på en helt annen måte. Det er ikke alltid like populært å gi folk beskjed om hva de må ta bort eller fikse. I tillegg er det god støtte for kundene i forberedelsene frem til markedsføring av boligen, forteller Osesta og understreker at en time med boligstylist er et tilbud som er inkludert når man selger bolig via Sørmegleren i Mandal. Fornøyde boligselgere.


Vi spesialiserer oss på nordisk styling og har et varelager med kjente designmerker soBolia. Boligstyling kan spille en stor rolle for resultatet av salgsprosessen. Normann Copenhagen, Hübsch, House Doctor, Broste Copenhagen med flere.


Kamilla Fjellheim i Norstyled gir boligselgere gode råd Hvorfor mener du folk bør vurdere styling av boligen før salg ? Befaring av bolig , rådgivning og skriftlig rapport på hva som bør gjøres i boligen før fotografering og visning. Deretter velger du selv om du styler boligen din selv etter våre rå eller om du ønsker å gå videre og få et tilbud på at vi gjør jobben for deg. Boliginnrederne har lang erfaring med boligstyling, og vet hva som skal til for å få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg. Vi har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til nettopp din bolig. Vi nærmer oss den tiden av året hvor flest boliger blir lagt ut for salg og mange er i full gang med forberedelsene.


De fleste bruker litt ekstra tid på å velge riktig megler, rydde unna og kanskje pusse opp litt før salg av bolig. Interiørveiledning ved salg av bolig Selger får en detaljert liste på hva som bør stå fremme, eventuelt flyttes på og ryddes bort før fotografering og visning av boligen. Men hva med styling ? Rapporten inneholder en konkret rom-for-rom liste med hvilke tiltak vår stylist mener bør gjøres for å vise frem boligen fra sin aller beste side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg