torsdag 17. august 2017

Nattbord i speil

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Stort utvalg av fint interiør.

Shopping når den er som best! Et soverom er ikke komplett uten et nattbord. På nattbordet kan du ha vannglass, en god bok, vekkeklokke og andre ting som er praktiske å ha innen rekkevidde fra sengen. Nedenfor finner du små og store nattbord i ulike farger og design. Sengebord og vegghengte nattbord.


Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Vi har nattbord som både gir deg mye plass til oppbevaring, men vi har også minimalistiske nattbord.

Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Nattbord - Interiør på CDON. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to.


For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til. Vi har et antikt nattbord til deg, som gjerne vil ha et antikt og elegant preg i soverommet ditt. Skriv din egen omtale. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter.

Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Overflaten er i grå pigmentert og lakkert eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk. Våre nattbord finnes i flere størrelser, stil og farger, tilpasset dagens trender innen soveroms-møbler.


Kan også kombineres sammen med apotekdisken Tamara. Alle våre nattbord leveres ferdig monterte fra fabrikk. Melamin er en type folie med slitesterk, ripefast overflate. Det er laget av tynne plastlag som limes på en trefiberplate eller en MDF-plate.


Sett dine bøker, vannglass, vekkerklokke, sengelampe og aviser på nattbordet. Flotte nattbord av god kvalitet. Et nattbord hjelper deg til å ha viktige og uviktige saker i nærheten. Praktiske og estetiske nattbord.


Du bør unne deg selv den deilige følelsen av å starte og avslutte dagen omgitt av et sprudlende møblement. Våre dyktige designere har ikke skydd noen midler i jakten på å skape nattbord i nytenkende design som tar utgangspunkt i den spennende, danske designtradisjonen. Tromsø er en serie med rene linjer og klassiske håndtak som passer inn i mange hjem og stiler.


Serien er produsert i Danmark og gir en god kvalitetsfølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg