torsdag 17. august 2017

Minty breeze ncs

Minty breeze ncs

En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Hvilke ncs kode har fargen minty breeze ? Ekstra fin blir fargen hvis du maler med den supermatte LADY Pure Color. Denne kraftfulle fargen er fra det nye.


Alle våre forhandlere har NCS koder på alle farger og vi vårt fargesenter finner du NCS koder på baksiden av fargelamellene. Noen fargekart har også NCS kode som Jotun VÅRE VAKRESTE FARGER. Fargen er fantastisk både matt og blank. Duse, matte hudtoner er også superpopulært - røffe rosatoner med et hint av rødt.


Farger bør prøvemales der du skal ha dem. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir. Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp.


Minty breeze ncs

LADY Balance lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. LADY gjør det dermed enklere å skape unike rom som tar vare på hverdagen. Rom for avslapning og hvile. Du vil lykkes uansett hvor du bruker den. Fin til alle rom, men er også en farge som er god til for eksempel klasserom.


Mer enn noensinne er vi opptatt av å gjøre omgivelsene våre personlige. Vi reiser ut i verden enten via nett eller til fots, og samler ideer og impulser som vi tar med tilbake og inn i hjemmene våre. En mil frisk mintaktige farge.


Där försvann en storblommig retrotapet från Fjeldborg! Den tappar alltså lite av sin gröna ton, samtidigt som de vita kulörerna ser extra gula ut. Lema Wing Lounge Chair. Lampa från Petite Friture.


Minty - Fall Breeze. Jeg må allikevel legge ut disse bildene, om ikke annet enn for meg selv og egen inspirasjon. Bare navnene i seg selv er jo som drops på tunga. Første steg var gangen. Her er alle flater malt, vegger, dører og tak, og vi digger det!


Här nedan ser ni en lista på de ncs -koder som vi provmålat med. Alla färger kommer från Jotun LADY. Kjøkkenskapene er malt med LADY Supreme Finish. Kjøkken, møbler og panelvegger – Panelvegger skal igjen frem i dagen!


Huseierne er opptatt av å bevare treverket og skape en lunhet i hjemmet. Blågrønne farger som Dark Teal og Evening Green har likheter med populære St. Er du modig nok til å male en vegg eller fire rosa, er fargene Silky Pink, Dusty Rose og Myk verdt å sjekke ut.


Dom var från början vita och jag tyckte det blev alldeles förträffligt fint att måla dom i samma nyans som väggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg