tirsdag 22. august 2017

Hvit ramme 50 x 70

Finn laveste nettpris her. Likevel er man mange ganger redd for å bruke store rammer og nøyer seg i stedet med noe mindre. Det synes vi på BGA er feil!


Hvit bilderamme av tre som passer perfekt til våre kunsttrykk på × cm. Målene på rammen er B: mm og D: mm.

Glasset er pleksiglass. Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. TILGJENGELIGHET: TILGJENGELIG PÅ LAGERLEVERING: 5-ARBEIDSDAGERPosterramme av høy kvalitet, laget av hvitt tre.


De hvite posterrammene våre skaper en perfekt innramming som passer godt i det moderne hjemmet. Rammehenger er inkludert. Den er laget for enkel å henge på veggen, horisontalt eller vertikalt.


Plakater i produktbildene er ikke inkludert.

Deretter monterer vi og rammer inn din plakat - fiks ferdig! Alt du trenger å gjøre er å finne en flott plass til bildet på veggen. Innramming kan kun velges dersom du også kjøper en plakat. Foto- og bilderamme i plast med passpartou.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Ved kjøp av tilhørende ramme vil vi ramme inn ditt bilde – for ingen ekstra kostnad. Dette for å sikre deg som kunde optimal kvalitet på innramming og poster, men også for å sikre levetiden til dine fremkallinger. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Colour Impressions Silk. Blekket er vannfast og lysekte som gir en meget lang holdbarhet på flere år – men dette blir redusert hvis plakaten henger i direkte sollys. Ingen etablerings-, fakturerings- eller årsavgift tillkommer.

Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr år. Den effektive årsrenten på 2 er fradragsberettiget i selvangivelsen. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg