fredag 11. august 2017

Digital post

Norges enkleste regnskapsprogram Skreddersydd deg som vil føre selv. Send og motta brev digitalt. Her kan det være fx opgørelser eller kontoudtog. Den digitale post sendes krypteret.


Kommunen og statlige etater ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir.

Lurer du på hvilken postkasse du skal velge? Dette får du med en digital postkasse: Du får post digitalt på en sikker måte. Vanlig e- post er ikke en sikker måte å sende meldinger på. If they are unable to communicate digitally, they will continue to receive and send post in a non- digital manner. Som tidligere har appen en rekke ulike valgalternativer, slik at du enkelt kan organisere og ha oversikt over posten din.


Boks appen er mer enn bare en digital postkasse. I den nye appen introduserer vi også e-Boks Pluss. Med e-Boks Pluss beveger e-Boks seg i retning av å være en selvbetjeningsplattform som ikke bare er for dokumenter.

Nye tjenester gjør hverdagen enklere. De fleste danskere har en e-Boks til digital post. De færreste tænker på, at e-Boks også er en digital bankboks, hvor du nemt og sikkert kan gemme alt, hvad der er vigtigt og privat. Hvem mottar post digitalt?


De som vil motta digital post , er personer som står oppført i det offentlige kontaktregisteret og som ikke har reservert seg mot digital post. Alle som har logget seg inn på en offentlig tjeneste på nett, for eksempel hos NAV, eller Skatteetaten, er registret i kontaktregisteret. Hvordan motta post digitalt? Du kan se mere personlige oplysninger, hvis du logger på borger. Post , NemSMS og Min Side.


Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta? Betal på nett – skriv på koden – send. På samme måte som du kan velge mellom ulike banker og forsikringsselskap skal du enkelt kunne velge den postkassen som passer best for deg. Velg digital postkasse på norge.


Når du mottar digital post fra Nore og Uvdal kommune vil du få et varsel på SMS eller e- post.

Uten en digital postkasse vil du på samme måte som i dag motta brev på papir, eller så må du logge inn på ulike etaters nettsider for å lese brev du har fått. De som absolutt ikke vil ha digital post fra staten, kan reservere seg mot kommunikasjon på nett. Sikker digital kommunikation. Vi bruker også denne informasjonen for å tilpasse annonser som er relevante for deg. Noen av informasjonskapslene er fra tredjeparter.


Få mer informasjon om cookies her. Dette er en felles digital postkasse for de offentlige videregående skolene, offentlige tannklinikkene og administrasjonen i Telemark fylkeskommune. Nedenfor finner du lenken du må trykke deg inn på for å sende sikker digital post til oss, men først er det noen ting du må vite.


Hva er lurt å gjøre når du skal laste opp dokumenter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg