mandag 7. august 2017

Åpen hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Ei hylle kan fortelle mye om deg. Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser? Eller skjuler du rotet i en plasseffektiv arbeidshest i stål med skuffer?


Enten du liker å vise frem eller skjule tingene dine (eller begge deler), har vi en hylleenhet som fungerer for deg. Baderomsserien Bright tilbys med et servantskap med åpen hylle nederst. Fint for oppbevaring av f. Bright med åpen hylle tilbys i breddene 6 og 1cm.

Velg blant tre vakre og slitesterke porselensservanter. På IKEA finner du et stort utvalg av bokhyller. Kontorhylle Houston – Åpen hylle , maks. Finn din favoritt på IKEA. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Kutt til de fire lektene i hyllas fulle høyde etter målene på tegningen. En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på! Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring.


Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. Sett sammen mange i ulike størrelser, slik at hele veggen dekkes. Handle enkelt online hos ellos. Hvit stamme i melamin.


En åpen hylle viser ting som er der på en fin måte, men hvis du har barn eller kjæledyr, er det også en risiko for at ting kan bli revet fra det. Derfor, hvis du skal lagre porselen eller glass av verdi i møbler, kan hull eller dører på det være å foretrekke. Klarer du ikke å bestemme for den ene eller den andre?

Servantskapet på bildet finnes i tre utførelser: hel front, delt front og åpen hylle. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Omfattende åpen hylle som bærer hylden.


Dette er hvor åpne hyller glir fra å være ren luksus til ren nødvendighet. De corbel-støttede hyllene på høyre side, sammen med det store åpne pantryet til venstre, består av de fleste hyller i dette hvelvede taket, det lyse kjøkkenet. Gigant ferdige kombinasjonsforslag åpen hylle. Ferdige kombinasjonsforslag åpen hylle.


Kjøkkentrenden med åpne hyller forutsetter ikke store forandringer. Begynn med å sette opp en hylle eller skift ut et enkelt overskap med en åpen hylle. Opplev hvordan en liten forandring har en stor effekt på hvordan du opplever kjøkkenet. Hos oss finner du hyller og skap i mange ulike varianter. Møbler som er egenprodusert og møbler fra eksterne leverandører.


Om du er på utkikk etter en åpen hylle til dine favoritt dekorelementer eller et praktisk skap med dører, så finner du det nok her. En hylle trenger ikke bare være praktisk oppbevaring. Med Graphic Shelves, designet av Laura Bilde, får du en skulptur med på kjøpet. Alle de tre hyllene har hvert sitt grafiske mønster, og hyllen kommer i både hvitt og svart.


De minste servantene er gjerne uten overløpshull slik at en åpen bunnventil anbefales. Dette er påkrevd dersom det ikke er sluk i rommet hvor servanten er montert. Pen Hylle er vanligvis innredet på denne måten i samsvar med den bestemte smak som tilhører eier.


God dekorasjon kan sikkert gjøre gemytt den beboere til en lykkeligere person.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg