fredag 11. august 2017

Slett vegg jotun

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En forgrunnet duk som gir en vakkert slett resultat på vegg og i tak.


Jotun slettvegg forgrunnet.

Marine, Protective and Powder Coatings. Kombinert med helsparkling er duken godt egnet til å dekke over eldre, mønstret glassfibertapet. Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc. Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. JOTUN SLETT VEGG FORGRUNNET 08.


Anbefales til tørre rom for å få fram et ensartet underlag som kan males. Gir god dekk med strøk maling.

Har gode armerende egenskaper og kan benyttes både på vegg og i tak. Det var rett og slett en forferdelig drittjobb hvor jeg egentlig aldri ble helt fornøyd. Uansett hvor mye jeg pusset og sparklet følte jeg at det alltid var igjen noen ujevnheter. Det tok lang ti masse griseri og vonde muskler.


Nå er det nytt rom som skal ha slett vegg , men denne gangen ønsker jeg ikke å rullesparkle hele rommet. Legg to tynne lag, og sett sparkelspaden helt inntil strien. På denne måten bruker du strien som mal, men fyller i alle porene i glassfiberstrien.


Da får du en helt smooth og gipsglatt finish. Sammenlign pris med oss. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Den kan brukes i tørre rom for å få frem et ensartet underlag.


Resultatet blir vakre, mineralske vegger med unikt fargeuttrykk og taktilitet. Det betyr at du må legge godt på med produktet. Slett ut så godt du kan og ikke vær for opptatt av at resultatet skal bli helt perfekt i første omgang.


Fra ujevn strie til slett vegg ! Huset til Maria og Gorm er rundt år gammelt og vedlikeholdsbehovet begynner å vise seg i mange av rommene.

Ikke minst oppleves glassfiberstrien som ganske utdatert. Det store ønsket er å få slette vegger i alle rom. De forsøkte å fjerne tapeten, men så raskt at dette var en stor jobb! Underlagsduk-produkter har mange navn: Veggfornyer, Leco Dekk, FiberDec og Sparkel på rull er noen av dem. De kommer også i litt forskjellig utforming.


Nordsjö Har du vegger med struktur og ønsker slett vegg ? Her kommer noen tips til hvordan problemet kan løses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg