torsdag 31. august 2017

Putetrekk lin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Nostalgisk putetrekk i naturfarget lin med blomstertrykk i en dus grånyanse.

Designet av Halvor Bakke. Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde. Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere.


Rask levering, alltid mye salg! Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull. Du kan enkelt bytte stil eller oppdatere stuen etter sesong, gjennom å bytte putetrekk.


Dette putetrekket er i 1 lin og er laget i en miljøvennlig produksjon.

Nettstedet vil være tilgjengelig snart. Takk for din tålmodighet! Handle enkelt online hos ellos. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke.


Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Putetrekk i ulike design.


Hotellputa bak alle hodeputene trenger også putetrekk. Her hos Høie finner du et godt utvalg i både ulike kvaliteter og teksturer, samt farger på putetrekk. Enten du er på jakt etter et luksuriøst putevar i sateng eller velour, et supermykt bomullstrekk eller et putetrekk som er så allergivennlig at Asthma Allergy Nordic anbefaler det, finner du det her. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet.


Håndkler, matter og kurver.

Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. REM putetrekk fra eksklusive italienske Society. Bianco er en melkehvit farge.


Passer fint både på soverommet og i sofaen. Stoffet er vevet i en spesielt tynn lintråd som gir trekket særegen mykhet, samtidig som det bevarer det ikoniske vintage utseende. Søk etter putetrekk lin på Kelkoo. Sammenlign tilbud på putetrekk lin fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Brunt putetrekk i lin som gir et naturlig og hjemmekoselig uttrykk, og er i tillegg også svært slitesterkt. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer.


Nydelig putetrekk i 1 lin med motivet Blåklokker på den ene siden og Sitronsommerfugl på den andre siden. Her i Norden har vi et helt spesie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg