torsdag 3. august 2017

Farge eggehvit

En svak gulaktig hvit tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En gulaktig hvit tone. La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull.

I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Andre farger som passer med eggehvit farger med gult i seg dvs: grå skifer, valmuefrø, grå harmoni, ascott og grå skifer. Jeg vil anbefalle bloggen til jotun lady. Her finnes masse svar om farger ! De som ikke fører begge farger , kan ta dem inn mot bestilling.


Med riktig fargekombinasjon vil fargen på veggen komme bedre til sin rett, dører og vinduer kommer bedre fram og rommets form blir tydeligere. Mot kjølige farger brukes helst rent hvitt, mens gulaktige hvite går godt mot dype rødbrune og varmere farger , sier Hilde Brandsrud.

Oppleves som lun og varm i tonen. Denne fargen er ofte benyttet som standard hvit på ferdigmalte hvite detaljer som vinduer og dører. R80B forteller oss at dette er en rød farge med prosent blå.


I og med at det er såpass mye blått i denne fargen vet vi dermed at denne fargen vil virke mest blå, men rødheten vil gi den litt varme. Hvis det kun er én bokstav i ledd dreier fargen som en ren gul-, blå-, rød- eller grønnfarge. Farger vil også oppleves annerledes på en stor veggflate, kontra en liten fargelamell.


Farger blir klarere og renere på en stor flate. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Eggehvit passer til alt, men ifølge fargeeksperten gjør den altså ikke det. Det er en gulaktig hvit tone, som ikke står like godt til for eksempel kritthvite vegger eller rødlige og mer kjølige, gråaktige farger.


Følgelig ville jeg heller kjørt list og vegg i samme farge. Ellers er en grei regel at dersom man har en kald farge på veggen, holder man seg til en kald farge på lister og har man en varm farge går man for en varm på lister. Du kan også forhøre deg om hvilke farger leverandøren kan tilby på detaljene. Dører utvendig er derimot i Eggehvit.


Gjelder boddører og inngangsdører. Fargen på veggen må derimot passe med begge fargene. Legg inn dine Ncs koder og navn og erfaringer med ulike farger , hvilke rom de er brukt på, underlag og lys tilgang.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.

Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Vi har eggehvit , glansgrad på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg