onsdag 9. august 2017

Jotun kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.


Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på kjøkkenet. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket.


Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Etter at listene ble fjernet ble veggen sparklet med Jotun Sparkel for Grove underlag for å dekke over den gamle strien. Jotun anbefaler som oftest Jotun Rullesparkel, da det er enklere for de fleste, men for oss fungerte det fint.


Deretter ble Jotun Slettvegg brukt for å sikre en helt slett vegg.

Se film her om hvordan du får en slett vegg. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. En elegant rødfarge med brente undertoner. Fungerer veldig godt på store flater, – noe man ikke kan si om alle rødtoner. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun har delt opp høstens fargekart i tre temaer som gjenspeiler tidens tendenser.

I temaet Lush garden finner vi en spennende blågrønn-farge som egner seg godt til moderne hjem. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Slett tak og taklister maler du med LADY Tak 0 har du paneltak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Blått er lekkert sammen med grått og en god tradisjonsrik farge på et kjøkken.


Det sies at mann valgte blått på kjøkken for å jage vekk fluer, det hadde nok mye med at blåfargen faktisk var giftig å gjøre, så denne virkningen får du nok ikke nå, men jeg tror at blått blir lekkert på dette kjøkkenet. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten.


All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg